juni, 2018

13jun13:3018:00UitgelichtNIMA Zuid inspireert: FatboyHoe blijft een eigenzinnig merk relevant in een snel veranderend retail-landschap?Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125,– Normaal tarief € 250,– Inclusief diner.

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 18:00

Locatie

Fatboy the Original B.V.

Het Zuiderkruis 3, 5215 MV 's-Hertogenbosch

Investering

NIMA Member € 125,–

Normaal tarief € 250,–

Inclusief diner.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €125,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Het huidige retail-landschap veranderd in een razend tempo. Fysieke winkels hebben het steeds lastiger tegenover de groeiende macht van online retailers. Hoe ga je als eigenzinnig merk om met deze verandering als je sterk afhankelijk bent van instore visibility om je doelgroep te bereiken. Tijdens deze inspiratiesessie van NIMA Zuid nemen Bart Jan Scholte (Brand & Innovation Director) & Debbie Melis (Sales Director) ons uitgebreid mee over dit onderwerp en hoe Fatboy relevant blijft voor consument en retail. Aangevuld met een interessant kijkje in de showroom van Fatboy om zelf de diversiteit van het merk te zien.

 De Finse designer Jukka Setälä ontwierp in 1998 een zitzak zoals geen ander. Fatboy is – zoals veel mensen denken – niet vernoemd naar de stevige vorm van de zitzak, maar naar de artiest Fatboy Slim. Die naam stond op een cd-hoes die Setälä ontving eind jaren negentig en deze gaf hem inspiratie voor de merknaam: Fatboy the Original. De Nederlandse Alex Bergman zag veel potentie in het Finse ontwerp en verwierf in 2003 het alleenrecht op de verkoop.

De afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd binnen Fatboy. Hoewel de zitzak ongetwijfeld onze ultieme hero is, is Fatboy veel meer dan alleen maar een zitzak. De collectie is uitgegroeid tot een veelzijdig assortiment van iconische en kwalitatieve producten: van lampen en vloerkleden tot bijzettafels, hangmatten en natuurlijk de Lamzac. Ondertussen is Fatboy the Original verkrijgbaar in zo’n zestig landen. Alle producten zijn ontwikkeld met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine.

Programma

13.30 uur             Ontvangst

14.00 uur             Welkom door NIMA Zuid
14.15 uur             Introductie Fatboy the Original

Presentatie over de organisatie achter Fatboy en het belang van het merk.

Door Bart Jan Scholte (Brand & Innovation Director)

15.00 uur             Hoe blijft Fatboy relevant in het veranderende retail-landschap?

Het huidige retail-landschap veranderd in een razend tempo. Fysieke winkels hebben het steeds lastiger tegenover de groeiende macht van online retailers. Hoe ga je als eigenzinnig merk om met deze verandering als je sterk afhankelijk bent van instore visibility om je doelgroep te bereiken. Door Debbie Melis (Sales Director)

16.00 uur             Rondleiding door showroom
17:00 uur             Presentatie door shoppermarketing expert over insights binnen retail

18:00 uur             Diner

Uiteraard sluiten we deze sessie op bourgondische wijze af met een uitgebreid diner.

LET OP: Geef aan of u wel of niet mee gaat eten en welke dieet wensen u hebt.

Voordeel! NIMA Zuid Cyclusinschrijving

In het rijke verleden van NIMA Zuid namen we een kijkje in de marketingkeuken van topmerken als Mars, Bavaria, DSM, Leolux, CZ, Heijmans, PSV en De Efteling. Afgelopen jaar waren we te gast bij PostNL, LaTrappe, Movico en ASML. Stuk voor stuk mooie en aansprekende bedrijven die hun marketingstrategie en -praktijk met ons wilden delen.

Ook in 2018 zijn we er weer in geslaagd om een viertal mooie bedrijven bereid te vinden om de marketeers van NIMA Zuid gastvrij te ontvangen. Vier inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje. Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis!

Schrijf je hier in voor de cyclus.

 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Bart Jan Scholte

  Bart Jan Scholte

  Brand & Innovation Director - Fatboy the original

  Brand & Innovation Director - Fatboy the original

 • Debbie Melis

  Debbie Melis

  Sales Director

  Sales Director

WordPress Themes
X
X
X