november, 2018

21nov13:3020:00NIMA Zuid inspireert - Ziekenhuis Bernhoven: De mens centraal in de zorgEen kijkje in de keuken van het meest gastvrije ziekenhuis van 2017Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125,– (excl. BTW) Normaal tarief € 250,– (excl. BTW) Inclusief diner

Tijd

(Woensdag) 13:30 - 20:00

Locatie

Ziekenhuis Bernhoven

Nistelrodeseweg 10, 5406 PT UDEN

Investering

NIMA Member € 125,– (excl. BTW)

Normaal tarief € 250,– (excl. BTW)

Inclusief diner

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €125,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt buiten  het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

In november 2017 sleepte ziekenhuis Bernhoven in Uden voor de derde keer de Gastvrijheidszorg Award in de wacht. De toelichting van de jury: “Bij Bernhoven staat de mens centraal, niet zijn of haar ziekte. Van hoog tot laag worden er grote inspanningen geleverd om het de patiënt naar de zin te maken. Het gastvrijheidsbeleid van Bernhoven is geborgd in zowel de structuur, de cultuur als de processen en behalve speerpunt vooral ook onderdeel van een hoger doel: zinnige en mensgerichte zorg voor de omgeving.”

Bernhoven kiest sinds een paar jaar heel bewust voor een nieuwe aanpak met betrekking tot het organiseren van de zorg waarbij zorgkosten gereduceerd worden, juist door in te zetten op kwaliteit. Betere zorg door minder zorg, is zinnige zorg.

We zijn er trots op dat we met ‘NIMA Zuid Inspireert’ op woensdag 21 november a.s. te gast zijn in dit meest gastvrije ziekenhuis en een kijkje in de keuken van Bernhoven. Er is aandacht voor de nieuwe strategie van Bernhoven en hoe deze is vertaald naar interne en externe stakeholders.

Programma

13.30 uur: ontvangst met koffie en thee

14.00 uur: korte introductie vanuit het NIMA Zuid bestuur

14.15 uur: presentatie van Geert van Pamelen – Manager Verkoop & Marketing

Geert vertelt in zijn presentatie hoe het ziekenhuis vanuit de productieprikkel de kanteling maakt naar de focus op kwaliteit, samen met de patiënt. “De mens centraal”.

Ook de evolutie van harde sales naar lange termijn partnerships komt aan bod, net als loyaliteit, community en stakeholder management.

15.00 uur: presentatie Stella van Emmerik – Manager Communicatie & Relaties

Stella deelt met ons hoe de transformatie in zijn werk is gegaan, met aandacht voor de nieuwe positionering. Wat zijn de learnings, zowel op strategisch als persoonlijk niveau en welke rol speelt aandacht voor gedrag in de marketingstrategie.

Hoe wordt de organisatie meegenomen en wat heeft de aanpak al opgeleverd.

We sluiten af met een of meerdere stellingen, voor waardevolle interactie en ruimte voor vragen.

16.00 – 17.15 uur: rondleiding

17.15- 17.45  uur: afsluitende borrel

17.45 uur vertrek naar restaurant Somm
Veghelsedijk 42
5401 PB Uden

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X