januari, 2018

25jan14:3018:00Dit event is helaas uitverkochtNIMA Zuid Netwerkborrel: Jack Daniels bij A Brand New DayMaak tijdens de gratis netwerkborrel kennis met Jack Daniels bij A Brand New Day

Tijd

(Donderdag) 14:30 - 18:00

Locatie

ABND Drinks Company B.V.

Reduitlaan 33, 4814 DC Breda

Event beschrijving

Op 25 januari 2018 heten wij je graag welkom bij A Brand New Day. Met talloze opkomende merken én prachtige iconische brands, voert A Brand New Day enkele van de grootse ‘bar calls’ van Nederland, denk aan Jack Daniel’s en Aperol. Daarnaast bieden zij een aantal unieke merken die niemand anders kan bieden, omdat ze simpelweg een categorie op zichzelf vormen, zoals Crodino en Berentzen Apfelkorn. A Brand New Day beschikt over een groot internationaal netwerk waarvan zij steeds de laatste drankentrends over de hele wereld naar Nederland kunnen halen.

Over Jack Daniels

Jack Daniel’s is een van de grootste whiskey’s en al jaren achtereen het meest waardevolle spiritsmerk ter wereld. Toch komt nog steeds iedere druppel Jack Daniel’s uit een piep-klein dorpje diep op het platteland van Amerika: Lynchburg Tennessee. Jack Daniel’s kent een rijke historie en staat natuurlijk bekend om zijn link met muziek en entertainment, maar ondertussen wordt het merk op de distilleerderij nog steeds met veel ambacht en passie gemaakt. Jack Daniel heeft in 1866 de distilleerderij opgericht en nog steeds wordt de whiskey volgens datzelfde recept en methode geproduceerd.

Programma

14.30 uur | Ontvangst
15.00 uur | Missie Jack Daniels
15:40 uur | Case
17:30 uur | Netwerkborrel met hapjes
18.00 uur |Einde bijeenkomst

Deelname is gratis voor NIMA Members!

Wil je een introducé meenemen, een niet-lid dat graag kennis maakt met NIMA en onze activiteiten? Laat het ons weten via events(at)nima.nl (naam en mailadres van je introducé), dan zetten we die persoon ook (eenmalig) kosteloos op de gastenlijst!

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X