juni, 2018

27jun17:0020:00OOST: op bezoek bij Centraal Beheer - StorytellingAnd do they all have a story to tell!Schrijf je snel in! Investering: Deelname is gratis voor NIMA leden. Als niet lid kun je éénmalig kosteloos kennismaken met NIMA Oost. Mail hiervoor naar events@nima.nl. 

Tijd

(Woensdag) 17:00 - 20:00

Locatie

Centraal Beheer

Laan van Malkenschoten 20, Apeldoorn

Investering

Deelname is gratis voor NIMA leden. Als niet lid kun je éénmalig kosteloos kennismaken met NIMA Oost. Mail hiervoor naar events@nima.nl. 

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op 27 juni zijn wij met NIMA Oost te gast bij Centraal Beheer. Het thema van deze bijeenkomst is Storytelling. And do they have a story to tell!’

Wie kent Centraal Beheer niet: het bedrijf van de ‘Even Apeldoorn bellen’-campagne. Sinds de jaren zeventig gevestigd in Apeldoorn, inmiddels met een bemanning van 4.800 bevlogen CB‑ers. Bijna de grootste verzekeraar van Nederland zijn en toch houdt ze persoonlijk contact met haar klanten. Er worden nog jaarlijks ‘Even Apeldoorn bellen’-commercials gemaakt, maar de kanalen om klanten te bereiken zijn veranderd.

Hoe vertel je je boodschap anno 2018?

Marjanne Mulder en Matthijs Algra zijn onze gastvrouw en gastheer op 27 juni. Deze twee marketing- en communicatieprofessionals maken onderdeel uit van de Centraal Beheer-familie en vertellen met trots ‘the story’ van hun bedrijf.

Programma

17.00 uur | Inloop met een hapje en een drankje

17.20 uur | Opening door NIMA Oost bestuur

17.30 uur | Welkomstwoord door Centraal Beheer

17.45 uur | Presentatie I: Een wandeling met een verhaal

18.30 uur | Presentatie II: 30 jaar ‘Even Apeldoorn bellen’

19.00 uur | Presentatie III: Op naar 2030!

19.30 uur | Afsluitende netwerkborrel

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Marjanne Mulder

  Marjanne Mulder

  Sr. Manager Merk en Communicatie - Centraal Beheer

  De marketing en communicatie professional als onderdeel van de Centraal Beheer familie en vertelt met trots de story van het bedrijf.

  Sr. Manager Merk en Communicatie - Centraal Beheer

 • Matthijs Algra

  Matthijs Algra

  Community Manager - Centraal Beheer

  De marketing en communicatie professional als onderdeel van de Centraal Beheer familie en vertelt met trots de story van het bedrijf.

  Community Manager - Centraal Beheer

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X