april, 2018

11apr17:0019:15Dit event is helaas uitverkochtOOST: op bezoek bij Cortina - UITVERKOCHT!Ontdek de marketinggeheimen van Cortina. Inclusief kijkje in het distributiecentrum. Investering: NIMA Member € 0,– Normaal tarief € 0,– Inclusief netwerkborrel.

Tijd

(Woensdag) 17:00 - 19:15

Locatie

Cortina

Ravensburgstraat 8, 8028 PZ Zwolle

Investering

NIMA Member € 0,–
Normaal tarief € 0,–
Inclusief netwerkborrel.

Event beschrijving

Vraag je je af hoe je met een beperkt marketingbudget succesvol kunt zijn in een overvolle markt? Kom dan luisteren naar het succesverhaal van Cortina. Over trendy fietsen, een unieke propositie en keuzes maken! In 10 jaar tijd veroverde Cortina met een minimaal marketingbudget een marktaandeel van 20%. Hoe dan? Door te kiezen!

Marketingmanager Chantal Groot Kormelink is  een energieke, breed ontwikkelde marketeer en manager met ruim 20 jaar ervaring in diverse branches (Microsoft, Essent, Wolters Kluwer, Cortina). Ze is Register Marketeer en actief in de SAN-jury, doceert bij SRM, is lid van het examencollege NIMA en lid van 2 raden van Toezicht in de zorg en kinderopvang. Ze houdt van merken en mensen. En is altijd wakker te maken voor een verre reis, hardlopen in het bos of zeilen in Friesland. Zij vertelt het verhaal van Cortina.

En we gaan niet alleen luisteren. We nemen ook een kijkje in het distributiecentrum van Kruitbosch, eigenaar van het merk Cortina. Kom ook. Zoals Chantal zegt ‘Jezelf blijven inspireren, door en met anderen, is cruciaal.’. Er is slechts plek voor 45 deelnemers, dus schrijf je snel want anders mis je dit unieke bedrijfsbezoek aan Cortina!

 

Programma

17.00 uur            ontvangst met koffie en broodjes

17.30 uur            aftrap door bestuur NIMA regio Oost

17.40 uur            presentatie Chantal Groot Kormelink

18.30 uur            rondleiding distributiecentrum Kruitbosch

19.15 uur            borrel

 

 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Chantal Groot Kormelink RM

    Chantal Groot Kormelink RM

    Manager Marketing & Communicatie Cortina bikes & Kruitbosch

    Marketingmanager Chantal Groot Kormelink is  een energieke, breed ontwikkelde marketeer en manager met ruim 20 jaar ervaring in diverse branches (Microsoft, Essent, Wolters Kluwer, Cortina). Ze is Register Marketeer en actief in de SAN-jury, doceert bij SRM, is lid van het examencollege NIMA en lid van 2 raden van Toezicht in de zorg en kinderopvang. Ze houdt van merken en mensen. En is altijd wakker te maken voor een verre reis, hardlopen in het bos of zeilen in Friesland.

    Manager Marketing & Communicatie Cortina bikes & Kruitbosch

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X