december, 2019

04dec19:0021:00Persoonlijke ontwikkeling: Personal BrandingExclusief NIMA Young Professionals event! Schrijf je snel in! Investering: Gratis voor NIMA Young professional leden en NIMA Career Booster deelnemers. Voor overige leden en niet-leden € 75 (excl. BTW)

Tijd

(Woensdag) 19:00 - 21:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Gratis voor NIMA Young professional leden en NIMA Career Booster deelnemers. Voor overige leden en niet-leden € 75 (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional of NIMA Career Booster en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Ben jij als Young Professional constant bezig met de branding van jouw producten, diensten en/of klanten? Hoe zit het eigenlijk met je eigen branding? De inspiratiesessie personal branding van NIMA Young Professionals mag je niet missen!

Wat betekent personal branding voor jou als persoon? Hoe kun je meer uit jezelf en jouw persoonlijkheid halen? Als je niet vertelt of laat zien wie je bent en wat je als professional kunt betekenen voor je externe én interne klanten, hoe kun je dan verwachten dat een ander jou (op tijd) weet te vinden?

Tijdens deze inspiratiesessie onder leiding van drs. Jocelyn Rebbens krijg je inzicht in de noodzaak van een Personal Brand. Hoe zorgt voor een positief imago bij je ambassadeurs, maak je impact en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je krijgt handvatten om jezelf beter te positioneren en profileren vanuit persoonlijk imago en je persoonlijke kwaliteiten.

Programma
19:00 uur | Ontvangst met koffie, thee en een snack
19:15 uur  | Opening door NIMA Young Professionals
19:30 uur | Personal Branding door Jocelyn Rebbens
21:00 uur | Netwerkborrel en mogelijkheid tot het stellen van vragen in de NIMA-kroeg

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Jocelyn Rebbens

    Jocelyn Rebbens

    Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

    Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer/keynote 23 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyns passie is carrièrevuurtjes aanwakkeren. Omdat je met persoonlijke drive en enthousiasme sterkere verbinding tussen persoonlijkheden en merken creëert. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke talent. Zij heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven vaardigheden en methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET. Jocelyn Rebbens heeft als twee keer op een rij ‘the best of NIMA’ award ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. En ook in 2018 was zij weer bij de top 5 van de Best of NIMA. Chapeau!

    Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X