Persoonlijke ontwikkeling met NIMA Youngprofs - persoonlijk leiderschap

maart, 2020

10mrt17:0021:00Young Professionals: Persoonlijk leiderschapExclusief NIMA Young Professionals Event!Schrijf je snel in! Investering: Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers. Voor overige leden en niet-leden € 75

Tijd

(Dinsdag) 17:00 - 21:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers.
Voor overige leden en niet-leden € 75

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional of NIMA Career Booster en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Onder de Young Professionals is er veel vraag naar workshops over persoonlijk leiderschap. Weinig mensen nemen de tijd om na te denken over de stappen die ze nemen in het leven. Toch, erover nadenken is de enige manier om er ook echt te komen. Zonder doelen ben je als een schip zonder kompas, een kaart zonder adres of een regisseur zonder script.

Daarom organiseren we een NIMA-evenement in samenwerking met Brout over het creëren van je carrièrekeuzes.

Weet jij waar je naartoe gaat? Zijn jouw doelen gek genoeg?

Deze persoonlijk leiderschapsworkshop daagt je uit om naar jezelf te kijken en hoe jij omgaat met je doelen en keuzes. Brout kijkt mee met je doelen in het leven, je ideeën en dromen. Maak je geen zorgen of ze te gek zijn, maar je liever zorgen dat ze niet gek genoeg zijn.

Nadenken over de onderstaande vragen is de regie pakken over je toekomst. Neem even de tijd om te kijken of je de onderstaande vragen kunt beantwoorden:

 • Wat is mijn definitie van succes, is het geld, macht of status? Of iets anders?
 • Waar wil ik heen in mijn carrière?
 • Ik wil ‘meer’ uit het leven, maar wat betekent ‘meer’?
 • Waar wil ik zijn in de zomer 2021?

Is het lastig voor je om sommige vragen te beantwoorden? Geen zorgen, je bent niet de enige. Tijdens dit NIMA-evenement kom je achter jouw antwoorden.

Programma

17:30 uur | Ontvangst met buffet
18:00 uur | Opening door NIMA Young Professionals
18:05 uur | Persoonlijk leiderschap door Brout
21:30 uur | Netwerkborrel en mogelijkheid tot het stellen van vragen in de NIMA-kroeg

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Gerben Roosink

  Gerben Roosink

  Vitaliteits- en teambuildingtrainer - Brout

  Van marinier tot kunstacademie en van evenementen producties tot trainer. Sinds een jaar is Gebren bij Brout actief als trainer waar hij zich voornamelijk bezighoud met buitenactiviteiten en teambuilding. Alles is mogelijk, met de juiste mindset. Door positiviteit, energie en uit z'n comfortzone te komen, inspireert hij anderen om de moed te hebben hun potentie te benutten. Dit alles: ‘to enjoy the ride which is called life’.

  Vitaliteits- en teambuildingtrainer - Brout

 • Thijs van Wersch

  Thijs van Wersch

  Trainer | Coach - Brout

  Thijs haalt ontzettend veel energie uit het ontwikkelen van mensen. Of het nou gaat om gespreksvaardigheden, persoonlijk leiderschap of het eindeloze scala aan overige competenties waar mensen in willen groeien. Die ontwikkeling leidt op haar beurt altijd tot een groeiende organisatie. Levelen met mensen vindt hij essentieel om hen in beweging te krijgen. Dat doet hij door met respect te confronteren en zo inzicht te geven in kwaliteiten en ook in valkuilen en bijbehorende patronen. Met die inzichten kan de stap naar groei gemaakt worden.

  Trainer | Coach - Brout

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X