Persoonlijke ontwikkeling met NIMA Youngprofs - Positieve Psychologie

juni, 2020

04jun19:3021:00Persoonlijke Ontwikkeling: Positieve Psychologie (online)Exclusief NIMA Young Professionals Event!Schrijf je snel in! Investering: Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers. Voor overige leden en niet-leden ‚ā¨ 50 (excl. BTW)

Tijd

(Donderdag) 19:30 - 21:00

Locatie

Zoom Video Communications

Investering

Gratis voor NIMA Young Professionals en NIMA Career Booster-deelnemers.
Voor overige leden en niet-leden ‚ā¨ 50 (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional of NIMA Career Booster en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Positieve psychologie en veerkracht voor het #nieuwenormaal

De ene verandering is nog niet afgerond of de volgende staat voor de deur. Dat hebben we aan den lijve ondervonden in maart met de corona-crisis. De overheid maakt zowat wekelijks bekend wat we wel en niet mogen in deze tijd, zowel privé als op je werk. De huidige maatregel 1,5 meter afstand buiten en op je werk geeft niet alleen praktisch veel uitdagingen, maar zeker ook mentaal. Want als mens hebben we fysiek contact nodig. In dat fysieke contact zit ook de energetische verbinding, de oprechte connectie die gepaard gaat met emoties en gevoel. Dat schouderklopje op je werk doet er dus wel degelijk toe, evenals die knuffel privé. En de een kan wat beter zonder dan de ander…..

‘Als psycholoog (maar ook persoonlijk) weet ik dat dit veel vraagt van je persoonlijke veerkracht en weerbaarheid; niet iedereen heeft hetzelfde elastiekje’, zet trainer Jocelyn Rebbens. Terwijl uit onderzoek blijkt dat nu iets betekenen voor de ander of in je werk belangrijker is en meer voldoening geeft dan ooit. Maar‚Ķ. ben je nu twee maanden verder nog voldoende veerkrachtig en benut je je adaptieve intelligentie? Tijdens deze sessie ontdek je hoe jij ervoor kunt zorgen dat je zelf open blijft staan voor het nieuwe normaal, andere werkwijzen en hoe je hier persoonlijk veerkrachtiger mee om kunt blijven gaan. Met een dikke knipoog naar de missers en de dingen die niet meteen goed gaan. Want positieve psychologie en persoonlijke veerkracht is juist opkrabbelen, doorzetten en meeveren nadat je even gevallen bent. Met een beetje humor a.u.b!

Key learnings

 • Positieve psychologie is voorbeeldgedrag! (en besmettelijk 😊)
 • Waarom kinderen leren van fouten en wij deze als volwassenen liever niet maken (en marketeers ook niet)
 • Betekenis van resilience en adaptieve intelligentie
 • Verwachtingsmanagement in vier stappen: blijf wakker aan de voorkant‚Ķ‚Ķ
 • Humor als winstpakker in je werk
 • Tips voor meer regie over jouw werkplezier morgen!

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jocelyn Rebbens

  Jocelyn Rebbens

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

  Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als economisch psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer/keynote 23 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma‚Äôs en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyn's passie is carri√®revuurtjes aanwakkeren. Omdat je met persoonlijke drive en enthousiasme sterkere verbinding tussen persoonlijkheden en merken cre√ęert. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke talent. Ze heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven en vaardigheden & methodes eigen gemaakt, zoals LIFO¬ģ en RET. Jocelyn Rebbens heeft meerdere keren ‚ÄėThe Best of NIMA Award' ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. Ook in 2018 en 2019 was zij weer bij de top 5 van de Best of NIMA. Chapeau!

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X