Regio Zuid cyclus inschrijving 2020 - NIMA

januari, 2020

janRegio Zuid cyclus inschrijving 2020Schrijf je in als cyclusmember! Investering: NIMA Member € 375 (excl. btw) Normaal tarief € 750 (excl. btw)  Wordt cyclusmember vóór 31 januari en krijg het Marketingfactsjaarboek cadeau!

Tijd

Hele maand (januari)

Investering

NIMA Member € 375 (excl. btw)
Normaal tarief € 750 (excl. btw) 

Wordt cyclusmember vóór 31 januari en krijg het Marketingfactsjaarboek cadeau!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 375 op de cyclusinschrijving! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Deze cyclus valt BUITEN het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je in als cyclusmember!

Event beschrijving

Wat is de overeenkomst tussen Mars, De Efteling, DSM, Leolux, PSV, Heijmans, Eindhoven 365, ASML, La Trappe en Bavaria? ‘Het zijn sterke, aansprekende merken.’ Klopt! ‘Ze zijn gevestigd in het Zuiden van het land.’ Klopt ook. Maar er is nog een overeenkomst: NIMA Zuid. Deze sterke, aansprekende merken uit het Zuiden hebben in de afgelopen jaren de marketeers van NIMA Zuid met open armen ontvangen om ze een kijkje in hun marketingkeuken te gunnen.

NIMA Zuid inspireert je met vier interessante bedrijfsbezoeken per jaar, waarbij we focussen op actuele marketingthema’s. Inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje.
Voor vroegboekers van het programma van 2020 hebben we een extraatje: als je vóór 31 januari 2020 inschrijft voor de cyclus, krijg je het Marketingfactsjaarboek cadeau.

Voor 2020 is het programma als volgt:

  • Woensdag 22 januari: Regioborrel bij DOMUSDELA – Case ‘Waarom wachten…’ 
  • Woensdag 18 maart: Brainport / Eindhoven 365 – De kracht van Regiomarketing
  • Woensdag 10 juni: Hutten – Innovatie (in food)
  • Woensdag 16 september: Oerlemans Packaging – One Stop Shopping
  • Donderdag 19 november: SwissSense – De volledige merkstrategie en de zachte herpositionering

De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 20.00 uur (inclusief diner). De regioborrel is hierop een uitzondering en duurt van 17.00 tot 19.00 uur.

 

Met een presentatie over marketing insights en een rondleiding, biedt elke bijeenkomst ruimte om marketingervaringen op te doen en uit te wisselen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten. Soms over een voor jou ‘vreemde’ markt, die bruikbare ideeën voor je eigen organisatie oplevert. Inspiratie uit onverwachte hoek, dat is wat je van NIMA Zuid mag verwachten! Meer lezen over NIMA Zuid.

Om je een idee te geven van de inhoud van de inspiratiesessies vind je artikelen die geschreven zijn door voorzitter Anja Bekkers naar aanleiding van de bezoeken aan Parktheater EindhovenPeijnenburg, en Maxi-Cosi.

NIMA Zuid Inspireert! is er voor marketeers die het verschil willen maken. We bieden volop ruimte voor het ontmoeten van collega marketeers en voor het uitwisselen van kennis en ervaring en te leren van praktijkcases. Daar wil je toch bij zijn?!

Extra voordeel voor cyclusinschrijvers

De complete cyclus van vier bijeenkomsten inclusief diner kost € 375 voor NIMA leden (€ 750 voor niet-leden). Voor een afzonderlijk bedrijfsbezoek betaal je € 125 (als niet NIMA Member € 250). Schrijf je daarom nú in voor de hele cyclus en verzilver dat voordeel: je krijgt één bijeenkomst inclusief diner gratis! Als cyclusinschrijver is je deelname altijd gegarandeerd (cyclusinschrijvers hebben bij een bijeenkomst met beperkte capaciteit altijd een streepje voor op niet-cyclusinschrijvers). Daarbij ontvang je slechts één factuur per jaar, is de boekhouder ook weer blij.

Voor vroegboekers van het programma van 2020 hebben we een extraatje: als je vóór 31 januari inschrijft voor de cyclus, krijg je bovendien het Marketingfactsjaarboek cadeau!

Deze events vallen buiten het NIMA Passe Partout.

Aanmelden voor een (of meerdere) afzonderlijke bijeenkomst(en) kan via de site of de uitnodiging die je ruimschoots voor iedere bijeenkomst via e-mail ontvangt.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X