mei, 2018

17mei14:0018:00RM NEXT - 17 mei 2018Besloten sessie voor Register Marketeers!Schrijf je snel in!

Tijd

(Donderdag) 14:00 - 18:00

Locatie

EndemolShine Nederland

MediArena 2, 1114 BC, Amsterdam

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Graag nodigen we jullie uit voor de eerstvolgende RM sessie: RM Next met als thema Internal Branding op 17 mei 2018.

Voor deze RM Next hebben wij 3 totaal verschillende sprekers te weten te strikken. Zo is Ynzo van Zanten, Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely van de partij. Hij vertelt het succesverhaal van Tony’s: “Wanneer winst geen doel is, maar een middel”. Daarna volgt Boudewijn Beusmans, Co-CEO bij EndemolShine die ons meeneemt in: “een familie-uitje om een familie te smeden”. Na een korte pauze sluit Marc van Eck RM de sessie af met een update Internal Branding in de praktijk: over echt verschil maken en schone schijn.

Praktische informatie

Programma

14.00 uur ontvangst
14.30 uur start
17.00 uur netwerkborrel

Locatie

EndemolShine Nederland
MediArena 2
1114 BC  Amsterdam – Duivendrecht

Belangrijk: dit is een besloten evenement voor NIMA Register Marketeers. 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Boudewijn Beusmans

  Boudewijn Beusmans

  Co-CEO bij EndemolShine

  Boudewijn Beusmans is per 1 januari 2016 co-CEO van Endemol Shine Nederland. In die rol is hij, samen met Iris, verantwoordelijk voor de Nederlandse productiebedrijven van Endemol Shine, waaronder Endemol Shine Nederland, TVBV, Simpel, Human Factor en Talent Kitchen. Boudewijn richt zich, onder andere, op de commerciële groei, innovatie en diversificatie van het bedrijf. Boudewijn is sinds 2005 werkzaam bij de EndemolShine Group in verschillende senior functies. Voordat hij co-CEO werd, was hij als Group Commercial Officer verantwoordelijk voor de distributieactiviteiten van de groep, de M&A activiteiten en strategie, en alle juridische zaken. Boudewijn is zijn carrière gestart als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. Naast co-CEO van Endemol Shine Nederland, is Boudewijn actief als lid van de directie van EndemolShine Group als Executive Vice President.

  Co-CEO bij EndemolShine

 • Ynzo van Zanten

  Ynzo van Zanten

  Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely

  I am Tony’s ‘Choco Evangelist’. I tell the story, around the globe, of Tony’s Chocolonely’s roadmap towards 100% slave free chocolate.

  Choco Evangelist bij Tony’s Chocolonely

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X