september, 2018

25sep14:0018:00RM NEXT - New Technologies & Blockchain disrupting OrganizationsBesloten sessie voor Register Marketeers!Schrijf je snel in!

Tijd

(Dinsdag) 14:00 - 18:00

Locatie

CM | Breda Office (HQ)

Konijnenberg 30, 4825 BD Breda

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Transformatie is vandaag de dag hét buzzword binnnen organisaties; en met goede reden. Nieuwe technologieën zoals blockchain en Artificial Intelligence zetten in potentie complete sectoren op zijn kop. Zij bieden bovendien eindeloos nieuwe mogelijkheden om op het veranderende klantgedrag in te spelen. Je moet er dus wat mee. Organisaties die hierin niet snel genoeg mee kunnen komen, zullen niet overleven.

Maar wat behelzen die nieuwe technologieën eigenlijk? Wat zorgt ervoor dat ze ‘disruptive’ kunnen zijn? Welke meerwaarde bieden zij voor je organisatie?  En hoe kunnen deze technologieën bijdragen in het verrijken van klantinteractie?

Speciale aandacht is er voor blockchain, misschien wel de belangrijkste technologie waarmee organisaties te maken krijgen. Blockchain zorgt ervoor dat intermediairs overbodig worden. Dit zou interessante ontwikkelingen kunnen bieden voor je organisatie.

Wat levert deelname aan deze RM next op?

 • Ken de allernieuwste technologische ‘disruptors’, trends en ontwikkelingen.
 • Krijg volop inspiratie en ideeën hoe je technologie inzet om klantwaarde te creëren en een betere klantervaring te bieden
 • Leer de werking van blockchain doorgronden en krijgt een beter begrip van op blockchain gebaseerde technologie en toepassingen.
 • Ken de diversiteit aan toepassingsmogelijkheden van blockchain.
 • Leer denken in kansen én mogelijkheden van de blockchain technologie voor uw organisatie, maar kent ook de beperkingen.

Programma

14.00 uur ontvangst

14.30 uur Gilbert Gooijers MSc – Technology in Organizations: transform or die

15.45 uur Badreddine Tazrouti –  Blockchain Technologie & toepassingen

17.00 uur informele nazit met drinks & bites

 

Locatie

CM.com

Konijnenberg 30, Breda

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Badreddine Tazrouti

  Badreddine Tazrouti

  Blockchain specialist, trainer en spreker

  BADREDDINE TAZROUTI is een specialist, trainer en ervaren spreker op het gebied van Blockchain technologie. Hij heeft als een van de eerste studenten in Nederland zijn masterscriptie over dit onderwerp geschreven. Momenteel helpt hij studenten, bedrijven en overheidsinstellingen om de Blockchain technologie en de gerelateerde concepten, zoals 'smart' contracts, ICOs, dApps en cryptomunten, (beter) te begrijpen en te gebruiken binnen hun domein. Daarnaast is hij ook organisator van www.blockchaininnovationconference.com, het grootste Blockchain congres van de Benelux. Daar komen jaarlijks +450 participanten en +100 organisaties - bestaande uit academici, corporates, beleidsmakers, techneuten en startups - bijeen om de belangrijkste insights, ontwikkelingen en verwachtingen te bespreken rondom Blockchain technologie. Meer weten over de spreker? Zie www.tazrouti.com.

  Blockchain specialist, trainer en spreker

 • Gilbert Gooijers MSc

  Gilbert Gooijers MSc

  Eigenaar CM.com

  Gilbert is een keynote spreker over Business & Marketing Transformation. Met Gilbert’s visie op pionieren, management en technologische innovatie weet hij succesvolle bedrijven keer op keer te inspireren en te motiveren. Hij deelt zijn ideeën en internatonale ervaringen op een vermakelijke en -ook- confronterende manier. Gilbert is tevens oprichter en eigenaar van het toonaangevende technologiebedrijf CM.com. Deze organisatie is wereldwijd actief op het gebied van mobiele communicatie, mobiel betalen en mobiele identificatie.

  Eigenaar CM.com

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X