september, 2019

02sep16:0019:00RM Talk: Against all oddsExclusief evenement voor Register MarketeersSchrijf je snel in!

Tijd

(Maandag) 16:00 - 19:00

Locatie

SAMR Marktvinders

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Bij deze titel zal menigeen direct denken aan dat prachtige nummer van Phil Collins. Hiermee zullen we dan ook deze RM Talk beginnen. Gevolgd door drie talks met als rode draad “tegen alle verwachtingen in”. De volgende RM’ers zullen een persoonlijk verhaal met ons delen dat zowel hun privé als zakelijke leven heeft gevormd:

 • Youssef Eddini RM, managing partner bij Van Luyken en De Trainingsstudio
 • Lotte Enting RM, hoofd business development, Marketing en Communicatie (BMC) bij Grant Thornton
 • Willem Brethouwer, oprichter/directeur bij SAMR Marktvinders

Praktische informatie

Programma

16.00 uur  |  Ontvangst
16.30 uur |  RM talks
18.00 uur |  Afsluitende aangeklede borrel
19.00 uur |  Einde RM talk

Locatie

SAMR Marktvinders
Leusderend 36
3832 RC Leusden

Belangrijk: dit is een besloten evenement voor NIMA Register Marketeers. 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Lotte Enting RM

  Lotte Enting RM

  Hoofd Business Development, Marketing en Communicatie (BMC) bij Grant Thornton

  Passionate about People Crazy about Communications Mad about Marketing Burning about BD Sizzling about Sales Nuts about Nudge Fascinated about Fundraising Value driven about Volunteering Ondernemend, sociaal, duurzaam. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en initiatieven met respect voor maatschappij en milieu. Ik lever resultaat met een gemotiveerd team. Ik onderneem met passie.

  Hoofd Business Development, Marketing en Communicatie (BMC) bij Grant Thornton

 • Willem Brethouwer

  Willem Brethouwer

  Oprichter/Directeur bij SAMR Marktvinders

  Mijn opgave is het inspireren van organisaties in de transitie naar een gezonde organisatie, zodat groei (weer) mogelijk wordt. Ik heb een scherp analytisch oog voor waar het in de organisatie jeukt, en de creativiteit om balans in de mens, het team en de organisatie te brengen en zo koers en richting uit te zetten. Ik ben een echte marktvinder. Ik werk van buiten naar binnen, en van binnen naar buiten, op basis van ervaringsdeskundigheid ( als patient) en op basis van feiten en informatie. Ik ben gecertificeerd begeleider van merkopstellingen. Key words in mijn rugzak: marketfinder, data translator,data duider, purposefinder, sensemaker of business & society intelligence, marketresearch consultation, branding & positioning, identity marketing, business coaching,brand constellations.

  Oprichter/Directeur bij SAMR Marktvinders

 • Youssef Eddini RM

  Youssef Eddini RM

  Managing Partner bij Van Luyken en De Trainingsstudio

  Van Luyken richt zich op strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, communicatietrainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatieprofessionals. We staan in de top 5 van beste bureaus van Nederland in de categorie communicatieadvies (bron: Management Team). Tot de opdrachtgevers behoren bedrijven en organisaties in onder meer de sectoren energie, vervoer en zorg. Sinds 2004 zijn we partner van PROI Worldwide, een internationaal samenwerkingsverband van meer dan 75 hooggekwalificeerde pr-bureaus, verspreid over zo’n 50 landen. Elk PROI-bureau is in zijn land toonaangevend. Voor een partnership aan PROI gelden strenge toelatingseisen. Naamgever Wim van Luyken richtte het bureau in 1978 op. Hij wist internationale bedrijven aan zich te binden en maakte Van Luyken toonaangevend. In zijn rol als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Public Relations en Voorlichting stond hij aan de wieg van de latere beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, Logeion

  Managing Partner bij Van Luyken en De Trainingsstudio

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X