november, 2017

21nov17:0019:00Scoren met de Bosatlas van het Nederlandse voetbalWil jij ook een kijkje nemen achter de schermen van Noordhoff Uitgevers en de Bosatlas? Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 0,– Normaal tarief € 0,–

Tijd

(Dinsdag) 17:00 - 19:00

Locatie

Noordhoff/Menzis

Winschoterdiep 70 a, Groningen

Investering

NIMA Member € 0,–
Normaal tarief € 0,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

De introductie van een unieke Bosatlas van het voetbal die in samenwerking met de Eredivisie, de Jupiler League en de KNVB tot stand is gekomen. Een kijkje achter de schermen in de samenwerking tussen deze A-merken.

Volkssport nummer 1 veelzijdig in kaart gebracht

Noordhoff Uitgevers brengt half november as. de Bosatlas van het Nederlandse voetbal uit. Er is geen sport in Nederland die zo dicht bij de Nederlander staat. Bijna 94 procent woont hooguit drie kilometer van een voetbalveld. En naast de voetbalvelden zijn er de straatnamen, de sportpagina’s in de kranten en is ‘ons’ voetbal bekend in het buitenland. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt deze volkssport breed in kaart. Met thema’s als ‘de amateurs en de profs’, ‘voetbal en de maatschappij’ en de rol van commercie.

Wat kun je tijdens deze bijeenkomst verwachten:

  • Een korte introductie van het indrukwekkende Noordhoff Uitgevers met 180 jaar ervaring in leermiddelen en monumentale uitgaven zoals de Bosatlas.
  • Specialisten van Noordhoff vertellen u over de Bosatlas van het Nederlandse voetbal en hoe deze in de markt wordt gezet.
  • Een kennisquiz over weetjes die in de Atlas terug te lezen zijn. De winnaar van de quiz krijgt natuurlijk zo’n prachtig exemplaar. Een must have voor iedere voetballiefhebber, maar ook voor Bosatlas-liefhebbers.

Programma

17.00 uur | Ontvangst in de Inspiration Room op de 1e verdieping
17.25 uur | Welkom NIMA Noord
17.30 uur | Presentatie Noordhoff Uitgevers
18.15 uur| Kennisquiz
18.30 uur| Borrel
19.00 uur | Einde

Praktische informatie

Dit event vindt plaats in Het Noordhoff/Menzis gebouw tegenover de Euroborg.

Parkeren

Parkeren kan op parkeerplaats 1, van Menzis/Noordhoff naast het gebouw (gratis). Let op parkeerplaats 2 is betaald parkeren.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X