november, 2018

23nov(nov 23)14:0024(nov 24)17:00SMP Challenge LabInspiratie opdoen, nieuwe dingen leren, intervisie, nieuwe senior marketing collega’s leren kennen en jezelf tegenkomen!Schrijf je snel in! Investering: €245,- per persoon. SMP Challenge Lab, diner, ontbijt, lunch en overnachting zijn in deze prijs allemaal inbegrepen. Dit evenement valt buiten het Passe Partout.

Tijd

23 (Vrijdag) 14:00 - 24 (Zaterdag) 17:00

Locatie

Perplex

Willemsplein 46, 6811 KD Arnhem

Investering

€245,- per persoon. SMP Challenge Lab, diner, ontbijt, lunch en overnachting zijn in deze prijs allemaal inbegrepen.

Dit evenement valt buiten het Passe Partout.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Toegankelijk voor Senior Marketing Professionals met of zonder de SMP titel van NIMA.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren, intervisie, nieuwe senior marketing collega’s leren kennen en jezelf tegenkomen? Stroop je mouwen op, pak je logeertas in en kom 23 en 24 november naar Arnhem voor het SMP Challenge Lab. Daar organiseren NIMA SMP en Perplex een uniek event voor maximaal 60 Senior Marketing Professionals.

Gedurende de SMP Challenge Lab gaan we anderhalve dag de inhoudelijke uitdaging met elkaar aan. Op vrijdagavond worden de cases gepresenteerd en start de onderzoeksfase. Op zaterdag wordt er in groepen gewerkt en tussendoor gepresenteerd.

In diverse groepen werk je met verschillende senior marketeers aan de cases en opdrachten. Via een app kies je steeds met wie je wilt samenwerken. Deelresultaten worden in verschillende vormen aan elkaar en aan een ervaren jury gepresenteerd. Uiteindelijk is er één winnaar, al is dat niet het echte doel van The Challenge. Tussendoor zijn mini-trainingen in verschillende vaardigheden zoals pitchen, visualistie van ideeën en marketing modeling. Je kunt van groep wisselen en krijgt op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om veel nieuwe collega SMP-ers te leren kennen.

Je werkt in kleine groepen, in grotere groepen, strategisch, maar ook operationeel en creatief. En… omdat we behoorlijk aan de slag gaan met elkaar, zullen we zorgen voor een uitstekende vertroeteling van de inwendige mens.

Wat heb je hier als Senior Marketing Professional aan?

  • 12 PE punten
  • Inspiratie/leren van vakgenoten: met onbekenden aan gezamenlijke cases werken en intervisie levert je waarschijnlijk nieuwe inzichten op.
  • Inzicht in groepsdynamiek: er is een psycholoog die tijdens The Challenge met ons meekijkt, feedback geeft en ons daar wat over vertelt. Je start met 3 personen, maar eindigt met 10. Wat doet dat met de groep? En met jou?
  • Ophalen van marketingtheorie: welke modellen kun je gebruiken? Hoe pas je ze toe?
  • Vaardighedentraining: korte trainingen van specialisten die je iets bijbrengen op het gebied van brainstorming, pitching en visualisatie.
  • Netwerk: geen “lekker weer hè”-borrel, maar nieuwe professionals leren kennen door samen over inhoud te praten en daarmee bezig te zijn.

Programma SMP Challenge Lab

Het gedetailleerde programma houden we onder de pet, laat je verrassen. Maar globaal komt het er op neer dat we op vrijdag om 14 uur starten en zaterdag om 17 uur afsluiten. Voor alle deelnemers is een hotelvernachting inbegrepen.

Locatie

Perplex Arnhem.

Parkeren kan in Parkeergarage Arnhem Centraal (zie informatie op https://www.perplex.nl/contact/).

AANTAL PE PUNTEN

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X