september, 2018

12sep15:3020:30SMP on Tour: in de GreenportExclusief evenement voor SMP'ers - een kijkje in de sierteelt! Schrijf je snel in!

Tijd

(Woensdag) 15:30 - 20:30

Locatie

Van der Voort Potplanten

Zwethlaan 30, 2675 LB Honselersdijk

WORD MEMBER EN BESPAAR

Dit evenement is gratis en exclusief voor SMP titelhouders

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op 12 september zijn wij met  SMP on Tour in de Greenpoort te gast bij Van der Voort Potplanten. Dit is een toonaangevende partij in de sierteeltsector en zeer speciaal, omdat zij eigen planten veredelen / ontwikkelen, jonge planten vermeerderen en zelf ook eindproducten afkweken. Daarnaast is Van der Voort Potplanten lid van twee verenigingen, waarbij meerdere kwekers samenwerken.

Wij starten om 15:30 uur met ontvangst gevolgd door een rondleiding over de kwekerij, waarbij de eigenaar Olaf van der Voort de deelnemers verteld over het proces en de uitdaging die zij ervaren.

Dankzij deze rondleiding krijgen je een perfect beeld van deze moderne kwekerij. Bijkomend voordeel is dat je voor de file al een unieke ervaring opdoet!

Daarna vertellen mede-SMP’ers en drijvende krachten achter deze SMP on Tour Ronald van Schie en Paul Ras je meer over de ontwikkeling van marketing in de sierteelt. Hiermee gaan wij in het laatste deel van SMP on Tour aan de slag.

Programma

15:30 uur          Ontvangst met koffie / thee / fris

16:00 uur          Rondleiding door de kwekerij en uitleg van zaad tot eindproduct met alle bijbehorende technieken en uitdagingen

17:00 uur          Buffet en ontvangst voor wie niet al om 15:30 uur kon aansluiten bij de rondleiding

17:45 uur          Opening  door NIMA / SMP bestuur

18:00 uur         Presentatie door Ronald van Schie en Paul Ras: ontwikkeling marketing in de sierteelt, de keten anno 2018 en marketing uitdagingen

18:45 uur         SMP-ers aan de slag met Sierteelt Marketing uitdagingen

19:15 uur          Wrap-up

19:30 uur         Afsluitende netwerkborrel

20:30 uur        Einde

Wat is SMP on Tour en voor wie is het?

Het concept van SMP on Tour is door het SMP netwerk zelf vorm gegeven. Een event voor en door SMP’ers op locatie ergens in den lande bij een SMP’er die in een korte presentatie toelicht wat hem/haar bezighoudt in het marketingbestaan. De tweede helft van het programma wordt ingevuld met open space discussies, die zich kenmerken door het elkaar leren kennen en waarbij het halen en brengen van kennis centraal staat.

SMP on Tour is exclusief voor SMP titelhouders van NIMA. Wil je meer weten over de Senior Marketing Professional titel? Klik dan hier.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X