oktober, 2019

29okt19:0022:00SMP Roundtable: Marketing voor zzp’ersExclusief event voor Titelhouders die zzp’er zijn of graag willen wordenSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor Titelhouders die zzp'er zijn of willen worden.

Tijd

(Dinsdag) 19:00 - 22:00

Locatie

Roundtable locatie

Panoven 13 3401 RA IJsselstein

Investering

Gratis voor Titelhouders die zzp’er zijn of willen worden.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor NIMA Titelhouders die zzp’er zijn of graag willen worden.

 

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Deze SMP Roundtable staat in het teken van marketing voor zzp’ers. Nathalie Krom heeft ruime ervaring als interim SMP’er en weet als geen ander hoe de wereld van de zzp’er eruit ziet en hoe je een volle agenda houdt. Hoe versla jij je concurrenten met een Slim Marketing Plan?

 

Programma:

19:00 uur | ontvangst

19:30 uur | start Roundtable

22:00 uur | einde Roundtable

 

Locatie:

Panoven 13, 3401 RA IJsselstein

Parkeren kan het beste op Hazenveld. Vanaf hier is het een paar minuten lopen.

 

Voor wie is de Roundtable Marketing voor zzp’ers geschikt?

De roundtable is met name geschikt voor titelhouders die zzp’er zijn of graag willen worden. Er is plek voor tien titelhouders om deel te nemen.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Nathalie Krom-Wormgoor SMP

    Nathalie Krom-Wormgoor SMP

    Marketing Manager @2605 Marketing

    Meer klanten? Ik help B2B bedrijven bij de groei van hun bedrijf. Hoe zorg je dat je top of mind bent bij je klant als er een behoefte ontstaat? Klinkt simpel. Maar heb je hier wel tijd voor? Mijn doel is om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, zelfs in een abonnement vorm. Ik maak graag vrijblijvend kennis met jou en je marketingvraag. Echte marketing is wat je verder brengt, daar kan geen paarse krokodil tegen op. Bel 06-29546924 of mail nathalie@2605marketing.nl. ✪ Over mij Ik heb ruime ervaring als (Online) Marketing/Communicatie professional. Ik ontwikkel graag een concreet plan van aanpak om zowel tactische als strategische doelen te realiseren. Mijn aanpak realiseert groei. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, klantgericht, betrokken, pro-actief en gericht op samenwerking. ✪ Ervaring en Expertise - Meer dan 15 jaar ervaring als marketing communicatie manager - 3 jaar ervaring als interim professional - Draag graag bij aan het neerzetten van een heldere visie - Draag bij aan structuur binnen de dagelijkse hectiek ✪ Mijn visie op marketingcommunicatie - Marketing en communicatie zijn 2 verschillende vakgebieden - Breng structuur aan tussen deze 2 vakgebieden - Laat overal een helder beeld achter van je merk. Zorg voor een kruimelpad en de klant zal je product/dienst of bedrijf vinden. - Werk met een heldere contenstrategie en zet deze om in een planning ✪ Klanten Een paar van mijn klanten zijn: NIMA, Arval, Johnson Factory, NEVI-Purspective BV, Saartje Prum, Suzuki Dealervereniging, Meiden van de Melkfabriek en meer. ✪ Motto: Leave a little sparkle wherever you go

    Marketing Manager @2605 Marketing

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X