november, 2018

30nov09:0012:00Dit event is helaas uitverkochtSMP Roundtable: Eventmarketing (VOL)Exclusief evenement voor SMP titelhouders!Schrijf je in voor de reservelijst!

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 12:00

Locatie

CROW

Horaplantsoen 18, 6717 LT Ede

WORD MEMBER EN BESPAAR

Exclusief toegankelijk voor NIMA SMP titelhouders

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je in voor de reservelijst!

Event beschrijving

Op 30 november staat de SMP roundtable in het teken van Eventmarketing.

Tijdens deze SMP Roundtable gaan we het hebben over het wel of niet organiseren van een event (congres, beurs, bijeenkomst, seminar, etc). We weten vaak wel wat het gaat kosten of gekost heeft, maar wat het nu precies heeft opgeleverd (de impact) blijft vaak nogal vaag. Een evenement in balans vindt de sweetspot van Inhoud, Interactie en Energie*, maar hoe kan je doelstellingen vaststellen die haalbaar zijn en ook meetbaar, zodat je de directie – en jezelf – ook kunt overtuigen van het wel of niet organiseren van een event.

Rosalie Wentholt (SMP) Marketing Manager bij Dura Vermeer en John de Beijer (SMP) senior marketing professional bij CROW begeleiden deze roundtable.

*Ter inspiratie: een nieuw boekje (LIVE!) van D&B Eventmatketing gaat over de impact van een event. Tijdens deze Roundtable zullen een aantal insights uit dit boekje gedeeld worden.

 

Programma roudtable eventmarketing

09:00 | Ontvangst met koffie en thee

09:30 | start Roundtable

12:00 | Einde Roundtable

 

Voor wie?

Deze roundtable is geschikt voor iedere SMP’er die in zijn werk verantwoordelijk is dan wel meewerkt aan events. Er is plek voor maximaal 10 SMP’ers.

 

Locatie

CROW

Horaplantsoen 18
6717 LT Ede

https://www.crow.nl/over-crow/contact/route-bezoekadres-ede

 

AANTAL PE PUNTEN

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X