SMP Roundtable: Ontloopt de valkuilen bij productonwikkeling - NIMA

maart, 2021

12mrt09:0012:00Senior Professionals Roundtable: Productontwikkeling (online)Hoe ontloop jij de valkuilen bij de ontwikkeling van nieuwe producten? Schrijf je snel in! Investering: Gratis voor Senior Professionals.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 12:00

Locatie

Microsoft Teams

Online

Investering

Gratis voor Senior Professionals.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt buiten het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Exclusieve sessie voor maximaal acht Senior Professionals van NIMA!

Hoe ontwikkel je een succesvol product? Het is op papier een stuk makkelijker dan in de praktijk. Onderweg zijn er meer dan 50 valkuilen waar je als team en organisatie in kan vallen bij productontwikkeling. In deze roundtable hebben we het over het proces, delen we ervaringen over de valkuilen die we tegenkomen en hoe we die hebben ontweken in de praktijk. Hoe pak je het nu aan als de directeur fan is van zijn idee en verwacht dat dit de volgende winstbrenger is voor de organisatie, terwijl onderzoek aantoont dat de klant helemaal niet op dit product zit te wachten. Hoe houd je jezelf en het team scherp om alle valkuilen te ontwijken?

Tijdens deze online roundtable worden ervaringen uitgewisseld tussen marketeers die in meer of mindere mate ervaring hebben met productontwikkeling. Tijdens deze digitale sessie worden cases gepresenteerd ter inspiratie, kennis uitgewisseld en ervaringen gedeeld, allemaal met een centraal doel; gezamenlijk beter worden in het vermijden van de valkuilen bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Door het gesprek aan te gaan met andere Senior Professionals en ideeën met elkaar uit te wisselen word je in een paar uur bewuster van de valkuilen en hoe ze te ontwijken.

Deze roundtable wordt begeleid door Renate Manders van Mind for Marketing. Lees hier een recent e-book waarin Renate schrijft over de ’10 valkuilen bij ontwikkeling van nieuwe producten’ die ondernemers het meest over het hoofd zien. Ben jij een Senior Professional die zich (op korte termijn) bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten? Schrijf je dan snel in!

Datum & tijd

Deze digitale roundtable wordt gehost door John de Bijer SMP en vindt plaats op 12 maart aanstaande.

9:00 – 9:30 uur Start met kort voorstel rondje
9.30 – 10.00 uur Korte praktische toelichting van Renate
10.00 – 11:30 uur Concrete casussen/stellingen bespreken (maximaal twee)
11:30 – 12:00 uur Afronding: Wat hebben we hier “uitgehaald”? Is er behoefte aan een vervolg?

Om de roundtable zo interactief mogelijk te maken, vragen we je om als voorbereiding een business case of situatie waar je tegen aanloopt met ons te delen. Als alternatief – omdat je geen concrete casus hebt – kan je ook een stelling aandragen, dat kan op events@nima.nl.

Zien we je op 12 maart?

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • John de Beijer SMP

  John de Beijer SMP

  Business Marketeer at Cegeka Nederland

  Business Marketeer at Cegeka Nederland

 • Renate Manders SMP

  Renate Manders SMP

  Freelance Strategisch Marketeer

  Freelance Strategisch Marketeer

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X