maart, 2019

15mrt09:3016:30Masterclass: The best of NIMADe vijf best beoordeelde sprekers van het jaar 2018 allen op één dag!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 250,– Normaal tarief € 450,–  Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 250,–
Normaal tarief € 450,– 

Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Dit wil je niet missen!

Na het succes van de voorgaande jaren programmeren wederom dit jaar: The best of NIMA, editie 2018!

Tijdens deze editie spreken de 5 best beoordeelde sprekers van het jaar 2018 allen op één dag. De sprekers zijn in 2018 beoordeeld met een 8,5 óf hoger en geven op vrijdag 15 maart 2019 een presentatie/inspiratiesessie van elk ongeveer één uur.

Programma The Best of NIMA

09:30 – 10:00 uur ontvangst met koffie en thee
10:00 – 10:15 uur opening en welkom door NIMA
10:15 – 11:15 uur 1e sessie – Guy van Liemt RM over Geluk
11:15 – 12:15 uur 2de sessie – Tijs Rotmans over Pricing
12:15 – 13:00 uur lunchpauze
13:00 – 14:00 uur 3de sessie – Jocelyn Rebbens over Personal Branding
14:00 – 15:00 uur 4de sessie – Jean-Marc Bilderbeek en Patrick van Gils over Pitchen
15:00 – 15:15 uur korte break
15:15 – 16:15 uur 5de sessie – Richard van der Blom over Social Selling / LinkedIn
16:15 – 16:30 uur afsluiting en netwerkborrel in de NIMA kroeg

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Guy van Liemt RM

  Guy van Liemt RM

  Directeur EHERO & ESAA, owner van Liemt Marketing

  Guy van Liemt RM is bedrijfseconoom en specialist in marketing, branding en marketingcommunicatie. Na internationale stages bij Unilever en Shell heeft Guy in verschillende brand management functies bij Procter & Gamble gewerkt om daarna de stap naar het ondernemerschap te zetten. Als onderdeel hiervan is Guy ook 6 jaar als partner en directeur aan bureauzijde werkzaam geweest. Thans werkt Guy voor een deel als docent-trainer, adviseur en spreker, en voor een deel als executive director bij EHERO (Erasmus Happiness Economics Research Organization), het kennis- en onderzoekscentrum van de Erasmus Universiteit over geluk in een economische context. Guy is twee jaar jurylid geweest van de Marketing Company of the Year en is sinds dit jaar voorzitter van de Internal Branding Company of the Year jury. In het najaar van 2016 verschijnt zijn leer- en lesboek over marketingcommunicatie waaraan hij samen met Gert Koot de afgelopen 4 jaar heeft gewerkt.

  Directeur EHERO & ESAA, owner van Liemt Marketing

 • Jean-Marc Bilderbeek

  Jean-Marc Bilderbeek

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

  Jean-Marc Bilderbeek is een gepassioneerd professioneel veranderaar. Uniek is de combinatie van zijn ICT achtergrond, empathisch vermogen, pragmatische aanpak, kennis, openheid en gedreven karakter. Dit geeft hem het vermogen om écht contact te maken. Zijn motto: ‘mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden’. Zijn handelsmerk is om kaderloos en op doelgerichte wijze vernieuwende en creatieve oplossingen te implementeren rondom organisatorische uitdagingen. Met 20+ jaar ervaring (bij o.a. Shell, ING, Essent, KLM, UWV, Rijkswaterstaat, ProRail, Macaw en Nationale Nederlanden) combineert hij project management, coachend managen, workshops en praktijkgerichte trainingen met humor, drive en enthousiasme. Tijdens de training: Fuck the cloud, echt contact is goud in januari 2017 is Jean- Marc beoordeeld met een 9. “Enthousiast, to the point en empatisch” Jorien Schaap – Insightmanager bij Qi- IQ

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

 • Jocelyn Rebbens

  Jocelyn Rebbens

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

  Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer 20 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyns passie is mensen, hun ambitie en het verbinden en versterken van merken. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke ambitie. Zij heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven vaardigheden en methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET. Jocelyn Rebbens heeft als twee keer op een rij ‘the best of NIMA’ award ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. Chapeau!

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

 • Richard van der Blom

  Richard van der Blom

  Social Selling Trainer & LinkedIn Expert , Social Selling Manager

  Richard van der Blom, is Linkedin Expert en Social Media consultant, organisator van het 1e Linkedin Congres Benelux, auteur van ‘Social Media Management’ en partner bij Just Connecting BV. Richard is tijdens de workshop LinkedIn in maart 2017 beoordeeld met een 9.2! Reacties van deelnemers: enthousiast, veel energie, deskundig, helder en toepasbaar!

  Social Selling Trainer & LinkedIn Expert , Social Selling Manager

 • Tijs Rotmans

  Tijs Rotmans

  Managing Partner bij The Pricing Company

  Tijs Rotmans, Managing Partner bij The Pricing Company. De doelstelling van The Pricing Company is om bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun resultaten door beter Pricing Management. Voor zijn huidige positie was Tijs als Manager Strategic Pricing verantwoordelijk voor onder meer het prijsbeleid van vaste en mobiele diensten binnen de consumentenmarkt van KPN. Tijs is docent bij TiasNimbas Business School. Tijs is tijdens ‘The best of NIMA 2015’ beoordeeld met een 9! “Zeer deskundige en duidelijke spreker, zeer scherp.” Bas Schipper – deelnemer tijdens ‘The best of NIMA 2015;

  Managing Partner bij The Pricing Company

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X