Top Marketing Club: CMO Diner met Prof. dr. Henry Robben - NIMA

oktober, 2020

29okt16:0020:00Top Marketing Club: het CMO DinerDit evenement is exclusief voor CMO's van NIMA TMC ledenSchrijf je snel in! Investering: Dit exclusieve evenement is onderdeel van het TMC lidmaatschap.

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 20:00

Locatie

volgt binnenkort

Investering

Dit exclusieve evenement is onderdeel van het TMC lidmaatschap.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Benieuwd wat het Top Marketing Club lidmaatschap voor jouw organisatie kan betekenen? Op onze memberships pagina vind je alle voordelen op een rijtje.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Het is misschien een understatement om in dit jaar vol onverwachte uitdagingen te stellen dat er nogal wat van je wordt gevraagd, als mens ā€“ natuurlijk ā€“ maar ook als professional, als marketeer en als leidinggevend inspirator. Daarom nodigen we van harte uit om op 29 oktober a.s. deel te nemen aan het CMO diner van de NIMA Top Marketing Club, met een spraakmakende spreker. Als Professor in Marketing aan de Nyenrode Business Universiteit heeft Prof. dr. Henry Robben zich voornamelijk toegelegd op het onderwijzen van en onderzoek naar strategische marketing en innovatiemanagement. Beide activiteiten verbinden hem op dagelijkse basis met academische en zakelijke instellingen.

Voor wie al even in het vak rondloopt is Henry een bekend gezicht. Voordat hij bij Nyenrode aantrad was hij professor bij onder andere Erasmus Universiteit Rotterdam, Tilburg University, TIAS School for Business and Society en Universiteit Delft. Daarnaast heeft hij een aantal indrukwekkende publicaties op zijn naam waarvan ā€˜Marketingmanagement: De Essentieā€™, ā€˜Marketing Strategy and Organisationā€™ en ā€˜Strategisch denken in marketingā€™ de bekendste zijn.

Henry neemt ons mee in zijn visie, insights en vergezichten op het terrein van Executive Marketing Leadership, over leiding gƩven en leiding nƩmen in het mooiste, maar soms ook moeilijkste vak ter wereld.

Blok hem alvast in je agenda en schrijf je in! Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Prof. dr. Henry Robben

    Prof. dr. Henry Robben

    Professor Marketing - Nyenrode Business Universiteit

    Voordat Henry Robben als professor bij Nyenrode aantrad was hij professor bij onder andere Erasmus Universiteit Rotterdam, Tilburg University, TIAS School for Business and Society en Universiteit Delft. Daarnaast heeft hij een aantal indrukwekkende publicaties op zijn naam waarvan ā€˜Marketingmanagement: De Essentieā€™, ā€˜Marketing Strategy and Organisationā€™ en ā€˜Strategisch denken in marketingā€™ de bekendste zijn.

    Professor Marketing - Nyenrode Business Universiteit

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X