september, 2018

27sep15:0019:00TMC Management Journey: Is de nieuwe Magie van Marketing een duo van Mens en Machine?Exclusieve sessie voor managers uit de NIMA Top Marketing ClubSchrijf je snel in! Investering: Kosteloos voor members van de NIMA Top Marketing Club

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 19:00

Locatie

Hoofdkantoor IBM

Investering

Kosteloos voor members van de NIMA Top Marketing Club

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Technologie wordt complexer en ontwikkelt zich in razend tempo. Begrippen als Artificial Intelligence (AI), bots en dark data maken inmiddels deel uit van onze woordenschat. Wat moet je daarover wéten als marketingmanager? Tijd voor een ‘deep dive’ en stil te staan bij vragen als: Wat gebeurt er als je zelflerende algoritmen niet alleen antwoord laat geven op klantvragen, maar als je meerdere aspecten van de gepersonaliseeerde klantbeleving door AI laat ondersteunen? Hoe kun je de kansen die dat biedt optimaal benutten? En hoe ga je daar als marketingafdeling mee om? Wat staat ons allemaal te wachten? Waar zit de echte waarde voor klanten? Wat kán er en wat wíllen we?

Samen met Evita Stoop, CMO IBM Benelux en voormalig Marketing Director van Microsoft Nederland, kijken we naar de wereldwijde ontwikkelingen. Waar staan we nu en waar denken we dat het de komende jaren naartoe gaat? Arthur Oudendijk, expert binnen het Europese Watson Marketing-team laat ter inspiratie en als aanjager van de discussie een aantal Watson Marketing (IBM AI powered) cases zien. Ter lering, vermaak en inspiratie.

Zoals gebruikelijk bij de Management Journeys van de Top Marketing Club krijg je ruim de gelegenheid om ‘hardop na te denken’, te netwerken, kennis en wetenswaardigheden uit te wisselen in een ontspannen setting. Later volgt meer informatie over deze bijeenkomst, maar voor nu zouden we je willen vragen tijd vrij te maken in je agenda, zodat je zeker weet dat je ‘m niet zult missen.

Programma
15:00 uur | Inloop & ontvangst
15:45 uur | Opening door NIMA
16:00 uur | Inhoudelijk programma met Evita Stoop en Arthur Oudendijk
18:00 uur | Borrel & bites
19.00 uur | Afsluiting

 

Deze Management Journey organiseren we in samenwerking met Top Marketing Club-member:

De NIMA Management Journey is een speciaal onderdeel van het TMC programma, exclusief voor Marketing Managers van de NIMA Top Marketing Club.

Interesse om bij deze club aan te sluiten? Neem dan contact op met Renata van der Teems via 020 – 503 93 58 of r.vanderteems@nima.nl.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X