TMC Marketing Executive Boardsessie (online) - NIMA

september, 2020

15sep09:3011:00TMC Marketing Executive Boardsessie (online)Exclusief voor NIMA TMC board membersSchrijf je snel in voor de laatste plek!

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 11:00

Locatie

Microsoft Teams

Online

WORD MEMBER EN BESPAAR

Benieuwd wat het Top Marketing Club lidmaatschap voor jouw organisatie kan betekenen? Op onze memberships pagina vind je alle voordelen op een rijtje.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in voor de laatste plek!

Event beschrijving

Wat gebeurt er om ons heen en hoe gaan we daar mee om in ons vak? Dat is het thema dat centraal staat tijdens de eerste online Marketing Executive Boardsessie van dit najaar. Hoe gaan organisaties om met COVID-19 die de wereld in zijn greep heeft, de mondiale discriminatie discussie en wat houdt Prinsjesdag 2020 voor jouw organisatie in? Welke impact heeft dat op bijvoorbeeld de marketingcommunicatie en hoe pakt de marketingdirectie dit aan?

Draag jij een case of discussie topic aan voor deze of een volgende boardsessie? Neem gerust contact op met l.ros@nima.nl. NIMA luistert graag naar wat er speelt onder haar leden en maakt dit bespreekbaar met gelijkgestemden.

Exclusief voor haar Top Marketing Club leden organiseert NIMA de Marketing Executive Boardsessie. Tijdens de sessies ga je met +- vijf andere marketing eindverantwoordelijken uit de NIMA Top Marketing Club in gesprek en gaan we aan de slag met actuele kwesties of ontwikkelingen die spelen op het terrein van marketingbestuur. Iedere deelnemer kan een eigen case inbrengen. Dilemma’s kunnen worden gedeeld, er kan om een second opinion gevraagd worden en adviezen kunnen worden doorgenomen. Vanzelfsprekend geldt voor alle deelnemers aan de boardsessie dat de besproken materie in vertrouwde omgeving wordt besproken. Luuk Ros SCP neemt de rol van moderator op zich gedurende de sessies.

Schrijf je snel in! Exclusief evenement voor maximaal vijf deelnemers!

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X