TMC Marketing Executive Boardsessie - NIMA

november, 2020

17nov09:3011:00TMC Marketing Executive BoardsessieExclusief voor NIMA TMC board membersSchrijf je snel in!

Tijd

(Dinsdag) 09:30 - 11:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

WORD MEMBER EN BESPAAR

Benieuwd wat het Top Marketing Club lidmaatschap voor jouw organisatie kan betekenen? Op onze memberships pagina vind je alle voordelen op een rijtje.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Exclusief voor haar Top Marketing Club leden organiseert NIMA de Marketing Executive Boardsessie. Tijdens de sessies ga je met +- vijf marketing eindverantwoordelijken uit de NIMA Top Marketing Club in gesprek en gaan we aan de slag met actuele kwesties of ontwikkelingen die spelen op het terrein van marketingbestuur. Iedere deelnemer kan een eigen case inbrengen. Dilemma’s kunnen worden gedeeld, er kan om een second opinion gevraagd worden en adviezen kunnen worden doorgenomen. Vanzelfsprekend geldt voor alle deelnemers aan de boardsessie dat de besproken materie in vertrouwde omgeving wordt besproken. Luuk Ros SCP neemt de rol van moderator op zich gedurende de sessies.

In tegenstelling tot 15 september vindt deze boardsessie fysiek bij NIMA in Amsterdam plaats.

Draag jij een case of discussie topic aan voor deze boardsessie? Neem gerust contact op met l.ros@nima.nl. NIMA luistert graag naar wat er speelt onder haar leden en maakt dit bespreekbaar met gelijkgestemden in een vertrouwde setting.

Schrijf je snel in! Exclusief evenement voor maximaal vijf deelnemers!

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X