oktober, 2017

05okt16:0021:00TMC Marketing Executive Diner Exclusief toegankelijk voor de Top Marketing Club-membersSchrijf je snel in! Investering: Exclusief voor voor TMC Members

CMO Diner

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 21:00

Locatie

ThiemeMeulenhoff

Smallepad 30, 3811 MG Amersfoort, Nederland

Investering

Exclusief voor voor TMC Members

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Leading Change: Stabiliteit in je organisatie behouden in een snel veranderende wereld

Na de goed bezochte en bijzondere meet & greet met IKEA’s Global Marcom Director Jeroen Hubert in mei van dit jaar, hebben we opnieuw een bijzondere spreker gezocht én gevonden die ons spot-on bijpraat over marketing-insights op het halfjaarlijkse CMO Diner van de Top Marketing Club.

Peter De Prins is professor Change Management, Coaching & Leiderschap bij Vlerick Business School. Onder de ronkende titel ‘Leading Change: Succesvolle transformatie in een wereld die Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguous is’ neemt hij zijn gehoor op dynamische wijze mee in de wijze waarop je van je volgende verandertraject een succes maakt. Peter vertaalt concepten naar praktisch relevante inzichten en toepassingen voor onze bedrijven. Hij staat internationaal bekend om zijn praktische toepasbaarheid van academische modellen op zowel organisatorische als persoonlijke aspecten bij het succesvol begeleiden van organisaties in verandering.

Zoals gebruikelijk bij de CMO-sessies van de Top Marketing Club is voor en na de presentatie ruim gelegenheid om te netwerken, kennis en wetenswaardigheden uit te wisselen in een sfeervolle en ontspannen setting, gevolgd door een diner. Ditmaal zijn we te gast bij TMC-member ThiemeMeulenhoff in Amersfoort.

Programma

16.30 uur | Inloop
17.15 uur | Opening programma
17.30 uur | Leading Change door Peter De Prins, Professor Change Management, Coaching & Leiderschap Vlerick Business School
19.00 uur | Aanvang diner
21.00 uur | Einde

Het Marketing Executive Diner is exclusief toegankelijk voor CMO’s van de NIMA Top Marketing Club. Interesse om bij deze club aan te sluiten? Neem dan contact met ons op via 020 – 503 93 60.

Wil je een indruk van het vorige Marketing Executive Diner? Bekijk dan onderstaand filmpje.

AANTAL PE PUNTEN

4 PE punten

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X