juni, 2018

07jun16:3021:00TMC Marketing Executive Diner Exclusief toegankelijk voor Top Marketing Club-membersSchrijf je snel in! Investering: Exclusief voor voor TMC Members

Tijd

(Donderdag) 16:30 - 21:00

Locatie

Miele

De Limiet 2, 4131 NR Vianen

Investering

Exclusief voor voor TMC Members

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

René Repko neemt CMO’s mee in Business Transformation tijdens CMO-diner

Op donderdagavond 7 juni vindt het eerste Marketing Executive Diner van 2018 plaats, exclusief voor CMO’s uit de NIMA Top Marketing Club. Het evenement vindt plaats bij het Miele Experience Center in Vianen, waar we geheel in stijl zullen worden ontvangen voor een bijzondere presentatie met aansluitend een bijzonder diner.

Zoals de vaste bezoekers van het TMC CMO Diner inmiddels gewend zijn, hebben we opnieuw een smaakmaker uit het vak bereid gevonden zijn insights te delen. Na Byron Sharp, ex CMO Red Bull Huib van Bockel en IKEA’s Global Marketing Communication Manager Jeroen Hubert hebben we ditmaal René Repko bereid gevonden om vanuit ruime praktijkervaring zijn insights te delen en om in gesprek te gaan met de aanwezige CMO’s!

Voormalig Marketeer of the Year René Repko stond als marketing-eindverantwoordelijke aan het roer van een aantal iconische Nederlandse retailmerken. Hij zal Business Transformation behandelen via een viertal cases, met nadruk op retailmarketing en formule-innovatie: HEMA, Sligro, Rituals en Action. Cases waaraan hij in de afgelopen 15 jaar heeft gewerkt. Wat werkte en wat niet?

Daarnaast zijn er een paar generieke conclusies te trekken: waarom de noodzaak om to innoveren zo groot blijft en hoe dat perfect te regisseren is.

Programma
16.30 uur – Inloop & ontvangst
17.15 uur – Opening programma
17.25 uur – Welkom door Patricia Slootjes, Director Marketing Miele
17.45 uur – Business Transformation door René Repko, Marketing Director Action
19.00 uur – Aanvang diner
21.00 uur – Einde

Het Marketing Executive Diner is exclusief toegankelijk voor CMO’s van de NIMA Top Marketing Club. Interesse om bij deze club aan te sluiten? Neem dan contact met ons op via 020 – 503 93 60.

Wil je een indruk van het vorige Marketing Executive Diner? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X