oktober, 2019

17okt16:3021:00TMC Marketing Executive DinerHet exclusieve Marketing Executive Diner van 2019 in Hoofddorp voor CMO's van de NIMA Top Marketing Club, Public en Premium Members.Schrijf je snel in! Investering: Exclusief voor CMO's van de NIMA Top Marketing Club, Public en Premium Members.

Tijd

(Donderdag) 16:30 - 21:00

Locatie

BSH Group

Taurusavenue 36

Investering

Exclusief voor CMO’s van de NIMA Top Marketing Club, Public en Premium Members.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op donderdagavond 17 oktober vindt het tweede Marketing Executive Diner van 2019 plaats, exclusief voor CMO’s uit de NIMA Top Marketing Club. Bij deze nodigen we je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Het evenement vindt plaats bij Top Marketing Club-member BSH Huishoudapparaten B.V. in Hoofddorp; een van de grootste producenten wereldwijd van huishoudapparaten, waar we geheel in stijl zullen worden ontvangen voor een bijzondere presentatie met aansluitend een bijzonder diner.

Na ex CMO Red Bull Huib van Bockel (2016), IKEA’s Global Marketing Communication Manager Jeroen Hubert (2017) en multiretailmarketeer René Repko (2018) hebben we Shirley Kind bereid gevonden om vanuit haar praktijkervaring insights te delen en om in gesprek te gaan met de aanwezige CMO’s!

Shirley Kind, directeur Sales & Service bij Nederlandse Loterij, tot voor kort Head of Marketing bij SAN Adverteerder van het Jaar Staatsloterij, zal jullie meenemen in haar marketinguitdaging. Van de herpositionering van een merk waarvan de reputatie ernstig onder druk stond, naar een positieve waardering van het publiek door het winnen van een Gouden Loeki. Een kijkje achter de schermen, lessons learned en achtergronden over ‘de wereld van dromen’. Daarnaast spreekt ze vanuit haar huidige rol; hoe sales en marketing elkaar kunnen versterken.

Programma
16.30 uur – Inloop & ontvangst
17.15 uur – Opening programma
17.45 uur – Shirley Kind, directeur Sales & Service bij Nederlandse Loterij
19.00 uur – Aanvang diner
21.00 uur – Einde

Voor wie

Deze NIMA Marketing Executive-sessie is een speciaal onderdeel van het TMC programma, exclusief voor CMO’s van de NIMA Top Marketing Club, Public en Premium Members.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Shirley Kind

    Shirley Kind

    Directeur Sales & Service bij Nederlandse Loterij

    Directeur Sales & Service bij Nederlandse Loterij

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X