juli, 2017

07jul13:3017:30Dit event is helaas uitverkochtTop Marketing Tour: Tony ChocolonelyTop Marketing Tour Tony Chocolonely

Tijd

(Vrijdag) 13:30 - 17:30

Locatie

Tony Chocolonely

Polonceaukade 12

Event beschrijving

We kennen allemaal de kleurrijke verpakkingen met daarin heerlijke chocoladerepen. Bijvoorbeeld het toppertje karamel zeezout. Hmmm! Maar naast deze lekkernij heeft Tony’s Chocolonely ook een missie en niet zo maar een; Crazy about chocolate, serious about people. Zij zijn vastbesloten om chocolade te veranderen en het goede voorbeeld te geven om zo anderen te inspireren ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Samen willen zij chocolade 100% slaafvrij maken.

Maar hoe doen zij dat? Hoe maken zij chocolade liefhebbers bewust? Hoe geven zij het goede voorbeeld om ook commercieel succesvol chocolade te maken?

Tijdens de Top Marketing Tour krijg je hier antwoord op en krijg je een uniek kijkje in de marketingkeuken maar natuurlijk ook hoe de chocolade wordt gemaakt.

Doelgroep
Tijdens de NIMA Top Marketing Tour kunnen young professionals (25-35 jaar) in marketing of communicatie een kijkje in de keuken nemen van vooraanstaande marketingbedrijven. Je krijgt de kans om kennis te maken met Tony’s Chocolonely en te leren van een ervaren professional. Andere succesvolle TMT’s waren o.a. bij bol.com, ABN AMRO, Peijnenburg, Nuon, FD Mediagroep, het Wereld Natuur Fonds en T-Mobile.

Programma 7 juli

13.30 uur Inloop met koffie en thee
14.00 uur In gesprek met Pascale van Ham
15.00 uur Pauze
15.15 uur Toelichting case Tony’s Chocolonely
15.30 uur Brainstorm/uitwerken case in groepen
17.00 uur Presentatie van de cases aan de jury
17.30 uur Netwerkborrel

Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Schrijf je dan snel in!

AANTAL PE PUNTEN

Register MarketeersSenior Marketing Professionals,  Senior Communication Professionals en NIMA Qualified Lecturers ontvangen voor het volgen van deze Mastercourse 2 PE punten.

Organisator

NIMA

Event beoordelingen

Gemiddelde beoordeling 1 BeoordelingenAlle data

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X