Top Marketing Club: digitaal netwerk event voor CMO's

december, 2020

15dec16:1517:15Top Marketing Club: CMO netwerk event (online)Dit evenement is exclusief voor CMO's van NIMA TMC ledenSchrijf je snel in! Investering: Dit exclusieve evenement is onderdeel van het TMC lidmaatschap.

Tijd

(Dinsdag) 16:15 - 17:15

Locatie

Webex

Investering

Dit exclusieve evenement is onderdeel van het TMC lidmaatschap.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Benieuwd wat het Top Marketing Club lidmaatschap voor jouw organisatie kan betekenen? Op onze memberships pagina vind je alle voordelen op een rijtje.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Toonaangevende marketingbedrijven van Nederland zijn lid van de NIMA Top Marketing Club (TMC). NIMA ondersteunt deze bedrijven bij de ontwikkeling van marketingkennis, het opdoen van inspiratie en faciliteert het kennisnetwerk dat de TMC Members hebben opgebouwd. Het behoeft verder geen betoog dat het in het afgelopen jaar soms best aanpassen was om een vorm te vinden voor het TMC-programma zoals je dat van ons gewend bent, maar we kijken als NIMA inmiddels terug op een aantal mooie bijeenkomsten.

Op 15 december tussen 16:15 en 17:15 uur hebben we een extra online netwerkevent ingepland voor de CMO’s van TMC-leden. We krijgen van meerdere hoofdvertegenwoordigers terug dat er behoefte is aan netwerken; elkaar even spreken en zien. Om die reden hebben we een extra online TMC CMO-netwerk event gepland. Veel donkerder worden de ‘dagen voor kerst’ niet, dus we bieden je graag de gelegenheid om gedurende een uur met andere vakgenoten op C-level te kunnen sparren over verschillende thema’s.

Dat mag formeel, of juist wat minder formeel, maar we horen graag of je aanwezig wilt zijn en we staan open voor input op thema’s. Vrijwel alle betrokken CMO’s hebben in het afgelopen jaar behoorlijk moeten schakelen en we zijn ook nog even niet op volle oorlogssterkte, dus we kunnen ons hele praktische topics voorstellen, maar het mag beslist ook op een wat meer reflectief niveau.

Schrijf je nu in!

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X