maart, 2019

07mrt13:3017:30Dit event is helaas uitverkochtTop Marketing Tour: HEMA (UITVERKOCHT!)Een kijk in de marketingkeuken bij HEMASchrijf je snel in! Investering: Young Professional Member € 0 Normaal tarief € 125 (excl. BTW)

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 17:30

Locatie

NDSM

NDSM-Straat 10

Investering

Young Professional Member € 0
Normaal tarief € 125 (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word NIMA Young Professional en ga gratis naar dit event!

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Altijd al een kijkje in de marketingkeuken willen hebben bij van oudsher een van Nederlands mooiste bedrijven? Dan is onze Top Marketing Tour bij HEMA zeker iets voor jou.

HEMA is een van de grootste Nederlandse warenhuizen, met 750 winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook het Midden-Oosten. Iedere Nederlander loopt weleens een HEMA-vestiging binnen.

HEMA heeft als doel om het dagelijks leven van mensen leuker en makkelijker te maken, zonder daar veel voor te hoeven te betalen. Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. Met hun bekende Paascampagne en Vlog Academy gooien ze hoge ogen in marketingcommunicatie land. Ben jij ook benieuwd hoe de HEMA campagnes tot stand komen, en wat de visie van het bedrijf is op het marketing communicatie vak? Schrijf je dan snel in voor deze TMT.

Alvast een impressie krijgen van een Top Marketing Tour? Bekijk dan ons korte filmpje dat gemaakt is bij Tony Chocolonely.

 

PROGRAMMA:

13.30 uur | Inloop met koffie en thee

14.00 uur | In gesprek met Ferry Buitenhuis – Manager Marketing Campaigns

15.00 uur | Pauze

15.15 uur | Toelichting case HEMA

15.30 uur | Brainstorm/ uitwerken case in groepen

17.00 uur | Presentatie van de cases aan de jury

17.30 uur | Netwerkborrel samen met Young HEMA

 

VOOR WIE?

Tijdens de NIMA Top Marketing Tour kunnen young professionals (25-35 jaar) in marketing of communicatie een kijkje nemen in de keuken van vooraanstaande marketingbedrijven. Je krijgt de kans om kennis te maken met HEMA en te leren van een ervaren professional. Andere succesvolle TMT’s vonden onder meer plaats bij de Bijenkorf, Tony Chocolonely, ING, bol.com, ABN AMRO, Peijnenburg, Nuon, FD Mediagroep, VodafoneZiggo en T-Mobile.

Deelname aan TMT’s is gratis voor NIMA Young Prof members en Career Booster deelnemers.

 

LOCATIE:

NDSM – straat 10, 1033 SB, Amsterdam. Het kantoor ligt vlakbij de veerpont op het NDSM terrein.

 

PARKEERGELEGENHEID:

Betaalde parkeergelegenheid is op loopafstand van het HEMA support office beschikbaar (zie hieronder op het kaartje aangegeven).

 

OV:

Vanaf het CS kan de veerpont naar de NDSM werf genomen worden, deze vertrekt om 12:45 & 13:15 en komt aan na ongeveer 15 minuten. Vanaf de veerpont is het ongeveer 5 minuten lopen naar het HEMA support office.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Ferry Buitenhuis

    Ferry Buitenhuis

    Manager Marketing Campaigns

    Ferry Buitenhuis maakt samen met zijn team de marketingcampagnes voor de oerhollandse keten HEMA, die enthousiasme naar zowel binnen- als buitenland uitstralen.

    Manager Marketing Campaigns

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X