februari, 2018

01feb13:3017:30Dit event is helaas uitverkochtTop Marketing Tour: VodafoneZiggo (UITVERKOCHT!)Een kijkje achter de schermen bij VodafoneZiggo Investering: Young Professional Member € 0 Normaal tarief € 125

Tijd

(Donderdag) 13:30 - 17:30

Locatie

VodafoneZiggo Amsterdam

Simon Carmiggeltstraat 6, 1011 DJ Amsterdam

Investering

Young Professional Member € 0
Normaal tarief € 125

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word Young Professional member en ga gratis naar dit event!

Event beschrijving

Altijd al achter de schermen willen kijken bij VodafoneZiggo? Dan is deze Top Marketing Tour zeker iets voor jou.

Met elkaar verbonden zijn is een basisbehoefte geworden. Of dat nu met vrienden, familie, bedrijf klanten of zelfs apparaten is. Mensen willen altijd en overal bereikbaar zijn en veilige toegang tot internet, entertainment en bedrijfsapplicaties. Vodafone en Ziggo, twee merken die iedereen in Nederland kent, zijn in januari 2017 samengegaan tot VodafoneZiggo. Samen bieden zij particulieren en bedrijven een geweldige service met een landelijke dekking op elk apparaat, waar zij ook zijn wanneer zij dat willen. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Case

Tijdens deze TMT gaan wij aan de slag met een case over de apps Ziggo Go en MyVodafone. Deze twee apps zijn een belangrijk onderdeel van de contactstrategie van VodafoneZiggo. Zij zien een trend richting het gebruik van deze, daarom willen zij deze twee kanalen ontwikkelen. Aan ons de taak om met ideeën te komen om deze apps nog belangrijker en relevanter te maken voor de klanten van VodafoneZiggo.

Alvast een impressie krijgen van een Top Marketing Tour? Bekijk dan ons korte filmpje die gemaakt is bij Tony Chocolonely.

Programma

13.30 uur | Inloop met koffie en thee
14.00 uur | In gesprek met Nicole Verburg – Director Customer Value Management
15.00 uur | Pauze
15.15 uur | Toelichting case VodafoneZiggo
15.30 uur | Brainstorm/ uitwerken case in groepen
17.00 uur | Presentatie van de cases aan de jury
17.30 uur | Netwerkborrel op de 11de verdieping met uitzicht over Amsterdam

Voor wie?

Tijdens de NIMA Top Marketing Tour kunnen young professionals (25-35 jaar) in marketing of communicatie een kijkje nemen in de keuken van vooraanstaande marketingbedrijven. Je krijgt de kans om kennis te maken met VodafoneZiggo en te leren van een ervaren professional. Andere succesvolle TMT’s vonden onder meer plaats bij de Bijenkorf, Tony Chocolonely, ING, bol.com, ABN AMRO, Peijnenburg, Nuon, FD Mediagroep, het Wereld Natuur Fonds en T-Mobile.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Nicole Verburg

    Nicole Verburg

    Director Customer Value Management

    Nicole is een creatieve econometrist met strategische visie en passie voor de consument. Daarnaast is zij spreekster op diverse evenementen
 en congressen, waaronder Trade Marketing Association Jaarcongres, Social Media Congres en Nationaal Hypotheken congres.

    Director Customer Value Management

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X