oktober, 2018

03okt09:0017:30UitgelichtVaardigheidstraining: Career WritingSchrijf en krijg een helder beeld van jouw doelstellingen, ambities en ideeën! Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695,– (excl. BTW) Normaal tarief € 895,– (excl. BTW) Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

Tijd

(Woensdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 695,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 895,– (excl. BTW)

Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Exclusieve sessie voor max. 12 deelnemers! 

Career Writing is schrijven om je identiteit te ontwikkelen: ‘het verhaal dat je anderen en jezelf vertelt over je leven.’ Soms zijn deze verhalen zinvol en bruikbaar en soms beginnen onderdelen van die verhalen ons in de weg te zitten of blokkeren ze onze voortgang en is het tijd om een nieuw verhaal te ontwikkelen. Een verhaal dat past bij jou, de organisatie(s) waarvoor je werkt en wereld waarin je leeft. We werken vanuit een creatief proces dat iedereen beheerst naar een concrete uitkomst.

Er zijn drie typen schrijfoefeningen die we bij Career Writing gebruiken: creatief, expressief en reflectief. Je schrijft om te leren over jezelf. Het proces heeft als doel om inspirerend te zijn, zelfs als je wat lastiger onderdelen van jezelf tegenkomt. Het idee is dat je inzicht krijgt en verhalen schrijft die je inspireren en versterken op gevoelsmatig en cognitief niveau. De schrijfoefeningen worden begeleid en aangeboden op basis van effectiviteit, de methode is wetenschappelijk verankerd. Het resultaat zal je versteld doen staan. De stap van woorden naar daden komt dichterbij dan je voor mogelijk hield.

Programma van 9.30 – 16.30 uur

Kennismakingsoefening
Life or Career Question
Proprioceptive Writing
Kleine pauze
Career Writing Model
Grote pauze
Narratives oefening
Poetry oefening
Kleine pauze
Career Card oefening
Afsluitende oefening

Waar ga je mee naar huis

Deelnemers aan deze cursus leren op één dag om door middel van schrijfoefeningen een helder beeld te krijgen van hun soms aanwezige, maar weinig concrete doelstellingen, ambities en ideeën. Het helpt om een nieuwe richting te bepalen en is geschikt voor professionals van alle leeftijden en voor ieder loopbaanniveau. De schrijfoefeningen worden begeleid en aangeboden op basis van effectiviteit, de methode is wetenschappelijk verankerd. De methode die daarbij wordt gebruikt garandeert dat actieve deelnemers hun persoonlijke doelstellingen én desgewenst die van de organisaties waarvoor zij werken kunnen verbinden.

Volgens onderzoek helpt Career Writing bij de ontwikkeling van:

 1. Creativiteit
 2. Productiviteit en stressmanagement
 3. Managementskills
 4. Schrijfvaardigheid
 5. Reflectie en zelfbewustzijn

AANTAL PE PUNTEN

8 PE punten

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Mijke Post

  Mijke Post

  Hogeschooldocent | Coach

  Career Writing, Life and Career Writing of Writing the Self is gebaseerd op het werk van Reinekke Lengelle, PhD in Career Writing © 2015. Het onderzoek naar de effectiviteit van Career Writing is uitgevoerd aan de Haagse Hogeschool en Athabasca University in Canada. De begeleider van deze NIMA workshop, Mijke Post MOC NQL werkt sinds 2010 met Reineke samen in onderzoek, professionalisering van docenten en coaches, intervisie en lesgeven. Mijke is 44 jaar en is opgeleid in communicatie en organisatiecoacoaching. Ze is hogeschooldocent en werkt ruim 20 jaar als coach. Aangeloten bij NIMA, Logeion en Stichting Erkend Coach.

  Hogeschooldocent | Coach

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X