november, 2018

30nov09:0017:30UitgelichtVaardigheidstraining: Doorbreek denkpatronenLeer in 1 dag innovatiever en creatiever te worden in het dagelijkse levenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695,– (excl. BTW) Normaal tarief € 895,– (excl. BTW) Inclusief lunch en de BreinImpulstoolbox t.w.v. € 84.50.

Doorbreek denkpatronen

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 695,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 895,– (excl. BTW)

Inclusief lunch en de BreinImpulstoolbox t.w.v. € 84.50.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt niet in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Deze training is de vorige keer beoordeeld met een 8,5!  Exclusieve sessie voor maximaal 14 deelnemers

“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them”.

Marketeers kunnen als geen ander de lead nemen door op een creatieve en innovatieve manier met vraagstukken om te gaan en de regels van het spel te veranderen en uit te dagen. Maar hoe pak je dit als marketeer in de dagelijkse praktijk aan? Hoe kun je probleemoplossing of ideevorming creatiever en tegelijkertijd gestructureerd aanpakken als individu of in een team? Daar is inzicht in nodig hoe ons brein werkt (en ons vaak voor de gek houdt) in combinatie met een heldere gestructureerde methode om innovatiever en creatiever te kunnen worden in het dagelijkse werk als senior marketeer, teamlid en manager: BreinImpulsen.

Wat levert deze vaardigheidstraining je op?

Patroondoorbrekend denken om met verrassende oplossingen te kunnen komen op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe producten en concepten, nieuwe businessmodellen, nieuwe markten, klantfocus, samenwerkingsvraagstukken, procesverbeteringen, marketingacties en alles waar patroondoorbrekend denken het verschil kan maken.

Iets voor jou?

De BreinImpulssessie is bedoeld voor senior marketeers die een impuls willen om creatief, verrassend en intuïtief te kunnen denken: patroondoorbrekend.

Doelstelling

Deelnemers krijgen inzicht en een methode aangereikt waarmee zij probleemoplossing of ideevorming creatiever en tegelijkertijd gestructureerd kunnen aanpakken als individu of in een team. Basisgereedschap om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken. Zij krijgen:

 • Meer inzicht in de werking van het brein (het ontstaan en herkennen van denkpatronen, de rol van bewust en intuïtief denken)
 • Inzicht in de voor business creativiteit noodzakelijke logische processtappen in creatief denken en de valkuilen
 • Een op breinprincipes gebaseerde methodiek en praktische toolbox om vraagstukken creatiever te kunnen oplossen en ideevorming een creatieve impuls te kunnen geven.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Frank Groot

  Frank Groot

  Eigenaar Vision Decision, gecertificeerde NLP, Mastercoach en MBTI COACH

  Frank Groot werkt vanuit zijn eigen bedrijf Vision>Decision als adviseur, facilitator en trainer. Hij begeleidt teams en organisaties bij patroondoorbrekende visie- en besluitvorming: Game-Change. Frank is Register Marketeer (RM), gecertificeerd procesbegeleider van innovatie processen, gecertificeerd NLP Mastercoach, gecertificeerd MBTI coach, NIMA C examinator en gecertificeerd intervisiebegeleider. Hij is auteur van het boek 52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers, de toolbox BreinImpulsen waar deze training op is gebaseerd en van verschillende publicaties op het gebied van visie- en besluitvorming. Frank Groot is tijdens de vaardigheidstraining Doorbreek Denkpatronen op 19 februari 2016 beoordeeld met een 8,5! “Zeer prettig persoon. Inspirerend en fijn om naar te luisteren. Goede input vanuit de praktijk in combinatie met theorie. Dag vloog voorbij! ” – deelnemers 19 februari 2016

  Eigenaar Vision Decision, gecertificeerde NLP, Mastercoach en MBTI COACH

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X