november, 2017

28nov09:0017:30Training: ‘F*ck the cloud, écht contact is goud!’ in RotterdamÉcht contact maken is een vak!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695,– Normaal tarief € 695,– (speciale aanbieding!)  Inclusief lunch, persoonlijk DISC profiel (t.w.v. € 120,-) en aangeklede netwerkborrel

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 17:30

Locatie

Rotterdam

Investering

NIMA Member € 695,–
Normaal tarief € 695,– (speciale aanbieding!) 

Inclusief lunch, persoonlijk DISC profiel (t.w.v. € 120,-) en aangeklede netwerkborrel

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Exclusieve sessie voor maximaal 16 deelnemers!

Bedrijven kopen niet van bedrijven. Mensen kopen van mensen! Hoe motiveer je mensen om voor jou in beweging te komen en/of om van je te kopen? We maken steeds vaker gebruik van online media en digitale communicatie, maar daarmee gaat het intermenselijke contact deels verloren en juist dat deel is de essentiële basis van solide relaties. Dus: f*ck the cloud; écht contact maken met mensen is goud!

Deze training biedt onder meer handreikingen om de gunfactor te verhogen en de contactkwaliteit tussen jou en je omgeving snel en effectief te verhogen. Écht contact maken is een vak! De unieke training leert je sneller en effectiever contact te maken met mensen. Alles wat je leert deze dag is direct toepasbaar in de praktijk.

Waarom deze training?

Na deze training kun je:

 • effectiever en efficiënter met je omgeving communiceren;
 • de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jouw eigen gedragsstijl benutten;
 • optimaal gebruik maken van de ‘kracht van gedrag’ en andermans gedragsstijlen;
 • snel en effectief de kwaliteit van contact met je klant verhogen;
 • jouw communicatie en gedrag (tijdelijk) aanpassen om een betere en prettigere samenwerking te realiseren

Wat kun je verwachten van deze NIMA-training?

Aan de hand van verrassende oefeningen, korte presentaties over theorie en veel doe-momenten leert de enthousiaste trainer je op deze dag hoe je écht contact kunt maken. Mede door de ruime coachingervaring van de gedragsstijl-gecertificeerd trainer zal er, naast groepsprocessen, ook veel aandacht uitgaan naar jou als individu.

Aan het einde van de dag heb je ervaren wat de effecten zijn van jouw eigen én andermans gedragsstijlen op de te behalen resultaten. Je kunt inschatten wat hun voorkeursgedragsstijl is en de effecten hiervan op communicatie en samenwerking. En je hebt een methode ervaren die in het dagelijks leven handvatten biedt om als individu of als met jouw team beter te kunnen presteren.

Voor wie is deze training een must?

 • Als je een betere relatie met én hogere gunfactor wil hebben bij jouw klant
 • Als je handvatten wil hebben voor effectieve communicatie en samenwerking
 • Als je tools en handreiking wil leren die direct jouw contactkwaliteit met jouw omgeving zullen verhogen
 • Als je eigen en andermans gedragsstijlen beter wil begrijpen
 • Als je kennis wil maken met gedragsstijlen
  Voor teams die ‘meesterlijk’ willen presteren

Na inschrijving krijg je een uitnodiging per e-mail om, minimaal 2 weken voor aanvang van de training, jouw eigen DISC profiel online in te vullen. Dit profiel zal tijdens de training persoonlijk aan je worden overhandigd.

Dus schrijf je snel in voor deze leerzame en leuke workshop, dit wil je niet missen!

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jean-Marc Bilderbeek

  Jean-Marc Bilderbeek

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

  Jean-Marc Bilderbeek is een gepassioneerd professioneel veranderaar. Uniek is de combinatie van zijn ICT achtergrond, empathisch vermogen, pragmatische aanpak, kennis, openheid en gedreven karakter. Dit geeft hem het vermogen om écht contact te maken. Zijn motto: ‘mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden’. Zijn handelsmerk is om kaderloos en op doelgerichte wijze vernieuwende en creatieve oplossingen te implementeren rondom organisatorische uitdagingen. Met 20+ jaar ervaring (bij o.a. Shell, ING, Essent, KLM, UWV, Rijkswaterstaat, ProRail, Macaw en Nationale Nederlanden) combineert hij project management, coachend managen, workshops en praktijkgerichte trainingen met humor, drive en enthousiasme. Tijdens de training: Fuck the cloud, echt contact is goud in januari 2017 is Jean- Marc beoordeeld met een 9. “Enthousiast, to the point en empatisch” Jorien Schaap – Insightmanager bij Qi- IQ

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X