november, 2017

10nov09:0017:30Training: Inspirational LeadershipHoe pak jij nu als professional je leiderschap op, voor jezelf?Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695,– Normaal tarief € 895,–

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 695,–

Normaal tarief € 895,–

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Vandaag de dag vraagt de arbeidsmarkt meer van jou als marketeer, communicatie- of salesprofessional. Je deskundigheid, kennis en prestaties moeten up-to-date zijn, maar dit alleen is geen garantie voor succes in de toekomst. Het gaat meer en meer om jouw persoonlijke kracht, je bezieling en persoonlijke toegevoegde waarde in het werk.

Hoe pak jij als professional je leiderschap op, voor jezelf? Hoe weet je jezelf en je omgeving te inspireren en collega’s of klanten mee te krijgen, al dan niet in projectmatige samenstelling? Hoe pak je meer verantwoordelijkheid en ambitie op? Zorg jij voor actieve sturing op je marktwaarde en je carrière? Waar wil jij als professional naartoe (toekomst)? Welke comfortzone remt je?

Enkele leiderschapsvragen die je zelf wellicht bezighouden….. Wil jij in actie komen? Schrijf je dan nu in!

Wat is het?

Het doel van de training Inspirational Leadership is:

 • Je wordt bewuster van wat je ambieert, inspireert en waardoor je in actie komt ten aanzien van je persoonlijk leiderschap.
 • Je pakt het stuur, neemt verantwoordelijkheid en brengt discipline op voor je carrière, je (energie)balans en de continue ontwikkeling van je zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap (samen met je collega’s.)
 • Na deze interactieve training, inclusief schermworkshop, heb je voldoende handvatten en inzichten ontvangen om jezelf en je carrièreambitie daadkrachtiger, gezonder en effectiever neer te zetten.
 • ReBBels werkt samen met Efence, met trainer en instructeur Bert van Til. Hij is jarenlang zelf professioneel schermer geweest en deelt zijn ervaring nu in bedrijfstrainingen.

 

Leerthema’s & Resultaat:

• Noodzaak van zichtbaarheid en jouw Personal Empowerment als marketeer, communicatie- of salesprofessional
• Modern empowerment en engagement: Waarom krachtige leiders inspireren, tot actie bewegen en mensen meekrijgen.
• “Wall of inspiration” en presentatie: wat inspireert jou en waar kom jij je bed voor uit? Wat of wie geeft je energie?
• Bewustwording en uitwerken van je Personal Empowerment-kompas: missie, drijfveren en resultaten (WHY, HOW, WHAT; Golden Circles Simon Sinek)
• Coaching in duo’s op jouw Empowerment-kompas
• Assertiviteit en uit je comfortzone komen: wat wel en vooral niet werkt om gezien te worden.
• Energiemanagement en bij je empowerment (en voornemens) blijven: energiegevers & energievreters
• Statement Personal Empowerment: Maak het waar! 5 stappen-actieplan voor morgen.
• Reflectie: Schermworkshop. Ontdek je Personal Empowerment-stijl

Waarom schermen?
De schermkunst valt het beste te omschrijven als ‘robuust’. Geen schermer is hetzelfde en elke deelnemer gaat op zijn eigen persoonlijke wijze het duel aan. Deze persoonlijke schermstijl uit zich in het vertonen van bewust en onbewust non-verbaal gedrag: elke beweging is een signaal of een reactie op een signaal. Bij schermen wordt dit gedrag uitvergroot. Een conflict of onderhandeling heeft opeens letterlijk ‘aanvallers en verdedigers’. Het schermen is een uitstekende metafoor voor interactie tussen mensen en biedt handvatten om eens op een andere manier naar iemands voorkeuren, kwaliteiten, leiderschapsstijl en valkuilen te kijken. Mooi om je persoonlijk leiderschap eens fysiek te ontdekken.

Voor wie?

De doelgroep voor deze eendaagse training is divers; dus marketingprofessionals, communicatieprofessionals, salesprofessionals uit diverse branches en functies. Mits zij dezelfde leerbehoefte en doelen hebben ten aanzien van persoonlijk leiderschap. Of dit nu voor jezelf, voor projectmatig leiderschap of in een daadwerkelijk leidende positie is. Aangezien het een training is die verdieping biedt op persoonlijkheid, empowerment, persoonlijk leiderschap, zichtbaarheid en het gedrag van deelnemers, is het interessant van andere professionals te leren.

De toegevoegde waarde van het traject zit in zowel de voorbereiding (huiswerkopdrachten), de interactieve training zelf met maximaal 12 personen (met veel opdrachten, 1 op 1-feedback en oefenen) als de bijbehorende schermworkshop en de na-opdracht.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jocelyn Rebbens

  Jocelyn Rebbens

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

  Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer 20 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyns passie is mensen, hun ambitie en het verbinden en versterken van merken. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke ambitie. Zij heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven vaardigheden en methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET. Jocelyn Rebbens heeft als twee keer op een rij ‘the best of NIMA’ award ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. Chapeau!

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X