februari, 2018

06feb09:0017:30UitgelichtTraining: Life is a Pitch! in RotterdamKort, krachtig & boeiend vertellenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695,– Normaal tarief € 895,–

Career writing

Tijd

(Dinsdag) 09:00 - 17:30

Locatie

Tribes Rotterdam Blaak

Blaak 34

Investering

NIMA Member € 695,–
Normaal tarief € 895,–

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wegens succes wordt de training Life is a Pitch! herhaald. Deze training is in september 2017 beoordeeld met een 9,2!

Jij staat bij toeval met een directeur van een super-prospect in de lift. Die stelt je de vraag:`Wat kan jij voor mij betekenen?´. De tijd samen in de lift is 60 seconden. Wat ga je vertellen?

Spreken is de meest overtuigende communicatievorm die er is. Toch vertellen veel professionals hun verhaal onduidelijk en onaantrekkelijk. Veel van hun potentieel blijft daardoor onder de oppervlakte. Want wat vertel jij, van die enorme hoeveelheid informatie die in jouw hoofd zit, aan de ander? Hoe kom je binnen en blijf je hangen in dat even volle hoofd van de ander?

Als jij het korter, krachtiger en aantrekkelijker weet te vertellen, ben je succesvoller. En hoe sneller jij jouw boodschap kunt overbrengen, hoe meer tijd er overblijft voor de ander… En dat is een gouden regel voor meer resultaat.

Na deze energieke, interactieve (en doodenge) training zijn plankenkoorts, podiumvrees, spreekangst, twijfel en onzekerheid voorgoed verleden tijd. Stap in het licht! Durf je te laten zien en horen. Pak overal waar je bent vol overtuiging jouw ‘podium’!

Tijdens deze inspirerende training leggen de twee trainers samen met jou de basis voor onweerstaanbare pitches en presentaties. Na deze dag ben je in staat om sneller in contact te komen met meer nieuwe relaties. Je leert om je resultaten te vergroten met spreken. Een training waarin het vooral gaat om ‘ontmoeten’ en niet om ‘moeten’. Je komt met meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om zelf direct met het geleerde aan de slag te gaan en er de vruchten van te plukken!

Waarom deze training?

Na deze training kun je:

 • De unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf en/of je bedrijf sterker benutten;
 • Jezelf aansprekend en gericht pitchen en presenteren;
 • Jezelf ontspannen en zelfverzekerd uitdragen;
 • Proactief, met lef, trots en plezier vertellen waar jij voor staat;
 • Meer nieuwe klantcontacten creëren en nieuwe klanten voor je te winnen.

Wat kan je verwachten van deze training?

De training maakt jouw unieke en onderscheidende punten scherp. Je verwerkt deze in pakkende elevator pitches & presentaties, te gebruiken naar klanten, nieuwe klanten, relaties, collega’s, media en publiek. Dit leidt tot meer persoonlijke impact, rendement en succes. Je zet door deze training een grote stap naar jouw persoonlijke top.

Voor wie is Life is a Pitch! een must?

Voor iedereen die:

 1. De unieke en onderscheidende kwaliteiten van zichzelf beter wilt benutten
 2. Zijn of haar ideeën, projecten en voorstellen in superaantrekkelijke taal wil leren spreken, afgestemd op jouw doelgroep
 3. Altijd een overtuigende pitch paraat wil hebben
 4. Meer rendement wil halen uit de ‘dagelijkse stroom van woorden’
 5. Wil voorkomen dat mensen zijn of haar boodschap niet onthouden
 6. Nooit meer onzekerheid en twijfel wil voelen tijdens momenten dat je aan het spreken bent
 7. Wil voorkomen dat zijn of haar verhaal als langdradig, onduidelijk en saai wordt ervaren
 8. Wil dat mensen jou nooit meer vergeten
 9. Meer zin, energie, enthousiasme en passie in zijn of haar verhaal wil brengen

Van deze training heb je direct én je leven lang profijt. SHOW-time! Schrijf je snel in voor deze unieke, leerzame en leuke training. Dit wil je niet missen! Let’s Pitch!

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jean-Marc Bilderbeek

  Jean-Marc Bilderbeek

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

  Jean-Marc Bilderbeek is een gepassioneerd professioneel veranderaar. Uniek is de combinatie van zijn ICT achtergrond, empathisch vermogen, pragmatische aanpak, kennis, openheid en gedreven karakter. Dit geeft hem het vermogen om écht contact te maken. Zijn motto: ‘mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden’. Zijn handelsmerk is om kaderloos en op doelgerichte wijze vernieuwende en creatieve oplossingen te implementeren rondom organisatorische uitdagingen. Met 20+ jaar ervaring (bij o.a. Shell, ING, Essent, KLM, UWV, Rijkswaterstaat, ProRail, Macaw en Nationale Nederlanden) combineert hij project management, coachend managen, workshops en praktijkgerichte trainingen met humor, drive en enthousiasme. Tijdens de training: Fuck the cloud, echt contact is goud in januari 2017 is Jean- Marc beoordeeld met een 9. “Enthousiast, to the point en empatisch” Jorien Schaap – Insightmanager bij Qi- IQ

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

 • Patrick van Gils

  Patrick van Gils

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

  Patrick van Gils specialist in marketing- & communicatiemanagement. Hij zette bekende A-merken, in verschillende branches in Nederland, ‘op de kaart’. McDonald’s, mediabedrijf Studio 100 (Gert Verhulst), Content (Sylvia Tóth) en de Makro. Als ex-marketingcommunicatieman, campagnemaker en woordvoerder van o.a. McDonald’s heeft hij zich gespecialiseerd in het, vanuit een vlijmscherpe kern, jezelf te durven laten zien en horen. Hij weet als geen ander hoe je duidelijker en aantrekkelijker jouw verhaal kunt overbrengen zodat meer mensen het juist bij jou willen kopen. Patrick rekent ook voorgoed af met de bij ieder mens aanwezige podiumvrees en plankenkoorts. Hij leert managers, directeuren, ondernemers en hun medewerkers de geheimen van inspirerend en overtuigend spreken. Zijn motto Show-jezelf. En Show-je-business!

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X