september, 2017

14sep09:3017:30Training: Media - leer succesvol optreden in 1 dag!Exclusieve training voor maximaal 8 deelnemersSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695,– Normaal tarief € 895,–

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 695,–
Normaal tarief € 895,–

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Waarom deze training?

Een gesprek met een journalist of een interview op tv is altijd spannend. Een goede voorbereiding is ook hierin, het halve werk.

Na het volgen van deze mediatraining weet jij:

 • Hoe jij je het beste kunt voorbereiden;
 • Wat een pakkend verhaal is;
 • Hoe je media zelfverzekerd te woord staat.

Samen zorgen wij ervoor dat jouw mediaoptreden de juiste impact heeft!

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die weleens te maken heeft met ‘de media’. Voor de CEO, bestuurder, woordvoerder, vakspecialist, politicus of bekende Nederlander die regelmatig voor de camera staat én voor de marketingcommunicatiemanager of communicatie-adviseur die hen van advies moet voorzien.

Programma

Tijdens deze mediatraining gaan we aan de slag met jouw boodschap. Ons doel: jou voorbereiden op een succesvol mediaoptreden. Dit doen we door je praktische tips te geven vanuit het perspectief van de journalist én jouw organisatie. 

Aan de hand van 10 tips lopen presentatrice en journalist Evelien Bosch en communicatiestrateeg Raymond Bresching door alle stappen die een interview tot een succes maken.

Denk hierbij aan:

 • Tips over de voorbereiding;
 • De verschillende onderdelen van het interview;
 • Wat je moet doen na je mediaoptreden.

In het middagdeel oefenen we jouw gewenste praktijksituatie en breng je alles wat je die ochtend hebt geleerd in praktijk.

AANTAL PE PUNTEN

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Evelien Bosch

  Evelien Bosch

  radio- en televisie presentatrice en programmamaker bij onder andere de KRO-NCRV (NPO2, NPO3 en Zapp), BNN (Radio1 en 3FM) en MTV.

  Evelien Bosch is radio- en televisie presentatrice en programmamaker bij onder andere de KRO-NCRV (NPO2, NPO3 en Zapp), BNN (Radio1 en 3FM) en MTV.

  radio- en televisie presentatrice en programmamaker bij onder andere de KRO-NCRV (NPO2, NPO3 en Zapp), BNN (Radio1 en 3FM) en MTV.

 • Raymond Bresching

  Raymond Bresching

  communicatiestrateeg/partner Counter Content

  Raymond Bresching is communicatiestrateeg/partner bij Counter Content. Hij begeleidt mensen en merken op het gebied van marketingcommunicatie, PR en social media

  communicatiestrateeg/partner Counter Content

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X