oktober, 2019

04okt09:3017:30Dit event is helaas uitverkochtVaardigheidstraining: Personal brandingInzicht in de noodzaak van een sterk personal brand en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750 (excl. btw) Normaal tarief € 950 (excl. btw) Inclusief lunch

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 17:30

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

NIMA Member € 750 (excl. btw)

Normaal tarief € 950 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Exclusieve sessie voor maximaal 10 personen

“Inspirerend! Jocelyn is energiek, gedreven en enthousiast. Ze laat zien wat de waarde is van personal branding en geeft iedere deelnemer persoonlijk terug hoe het ‘eigen merk’ te versterken. Voor mij heel waardevol!” – Ralf Waumans SMP – Janssen & Janssen 

De economie en je werkomgeving zijn continu aan verandering onderhevig. Er is ook veel meer kwalitatieve concurrentie op de arbeidsmarkt. Dat vraagt meer van jou als marketing- , communicatie- of salesprofessional. Niet alleen voor wat betreft je werk, kennis en inzet, maar juist ook vanuit je persoonlijkheid.

Wat levert de sessie op?

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de noodzaak van een sterk personal brand, van een positief imago, je impact en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld neerzet (live en online) en je bent in staat hierna je eigen personal brand-strategie op niveau te houden. Deze merkhandvatten benut je in zowel werksituaties als op social media. Je weet jezelf beter te profileren en je weet je toegevoegde waarde te communiceren. Met meer plezier, zelfverzekerdheid en succes!

“Enthousiast, luistert naar iedereen, geeft iedereen het idee dat hij/zij belangrijk is. Ze doet zelf wat ze ons leert: blijf bij jezelf. Haar personal branding is top!”

Tijdens NIMA The Best Of gaf Jocelyn een voorproefje op deze training. In onderstaande video legt ze uit wat je kunt verwachten:

“Sprankelend, positief inspirerend, een sterk merk. Aanrader als gids en motivator bij het aanjagen van je eigen personal brand!” Monique Wennekes – Arvato Benelux B.V.

Enkele leerdoelen

 • Bewustwording van je zichtbaarheid en reputatie: Hoe zichtbaar ben je, hoe onderscheid jij je, wat voeg jij toe en hoe communiceer jij je merk? Offline & online.
 • Inzicht in jouw persoonlijke stijl, communicatie en gedrag in relatie tot profileren (LIFO®).
 • Toetsing overeenkomst en verschillen met de organisatie of het merk waarvoor jij werkt.
 • Inzicht in het verschil tussen je identiteit en imago. Je talent en verbeterpunten ten aanzien van je personal brand.

Vanwege de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen.

In samenwerking met:

LOGO_orgineel_ReBBels1

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jocelyn Rebbens

  Jocelyn Rebbens

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

  Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer/keynote 23 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyns passie is carrièrevuurtjes aanwakkeren. Omdat je met persoonlijke drive en enthousiasme sterkere verbinding tussen persoonlijkheden en merken creëert. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke talent. Zij heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven vaardigheden en methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET. Jocelyn Rebbens heeft als twee keer op een rij ‘the best of NIMA’ award ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. En ook in 2018 was zij weer bij de top 5 van de Best of NIMA. Chapeau!

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X