februari, 2018

02feb09:0016:30UitgelichtTraining: Purpose in leiderschapBreng de essentie van je 'Waarom' in kaart zodat je beter je kernboodschap kan overbrengen.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 695  Normaal tarief € 895 Dit is inclusief uitgebreide lunch.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 16:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 695 

Normaal tarief € 895

Dit is inclusief uitgebreide lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar €200,- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Ontdek jouw persoonlijke ‘Waarom’!

Jouw persoonlijke ‘Waarom” is wat je motiveert om ’s ochtends je bed uit te komen. Het is het doel, de zin of de overtuiging achter jouw ambities en de keuzes die je maakt. Het vormt een belangrijk deel van je wie je bent (en wie je niet bent!). Als je helder hebt wat jouw ‘Waarom’ is dan begrijp je waarom sommige dingen gewoon niet goed voelen en andere dingen juist wel.

Tijdens deze training leer je de essentie van je ‘Waarom’ helder en overtuigend in een paar zinnen neer te zetten, zodat je beter je kernboodschap kan overbrengen.

Over de training

Tijdens de training gebruiken we de 23plusone methode; het resultaat van een wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door Kim Cramer, PhD en Alexander Koene. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Zij maken en delen pakkende methoden en tools om te komen tot een ‘happy organisation’. On Purpose Management is een licensed friend van 23plusone.

Tijdens de training:

• Breng je de kern van je ‘Waarom’ onder woorden.
• Leer je beter communiceren vanuit ‘het waarom’.
• Maak je een 23plusone visualisatie.
• Leer je anders kijken en denken over wat mensen belangrijk vinden in het leven.
• Leer je hoe meerdere drijfveren zorgen voor charisma.

Voor Wie?

Deze training is voor iedereen die op zoek is naar zijn persoonlijke ‘Waarom’, voor mensen die bewuster keuzes willen maken en bijzonder interessant als je jouw kwaliteiten wilt ontdekken en ontwikkelen. Vanwege de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen. Tijdens de training breng je jouw eigen drijfveren in kaart, leer je wat jou anders maakt, en ontdek je hoe je jouw eigen ‘Waarom’ kan uiten via relaties en expressie.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Carmen Phillips

    Carmen Phillips

    Founder van On Purpose Management

    Carmen Phillips inspireert mensen om keuzes te maken en resultaten na te streven waarmee ze meer voldoening en werkplezier kunnen beleven. Carmen is Britse van oorsprong, heeft 20+ jaar ervaring als leidinggevende, is verbonden aan Beeckestijn Business School en NIMA en woont met haar gezin in Haarlem.

    Founder van On Purpose Management

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X