november, 2017

21nov17:0020:30Update ‘your digital brain’ (Regio Event Oost)Gratis Regio event NIMASchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 0,– Normaal tarief € 0,–

Tijd

(Dinsdag) 17:00 - 20:30

Locatie

Adwise

Twentepoort West 10 7609 RD Almelo

Investering

NIMA Member € 0,–
Normaal tarief € 0,–

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Update ‘your digital brain’ en overtref je digitale ambities


Ben jij helemaal bij op het gebied van Digital Marketing? Of wil jij in korte sessies van 20 minuten worden bijgepraat over Digital Disruption, Content, Data, Personalisatie en Social/Influencer Marketing? Door de kleine groepen van maximaal 10 personen is er ook ruimte voor je eigen vragen en inbreng.

Geen taart maar verse marketingkennis
Adwise in Almelo noemt zich ‘de digitale extra hersenhelft van je organisatie’. Op 21 november zijn we er met NIMA Regio Oost te gast om de opening van hun (deels) nieuwe pand te vieren. En wie jarig is trakteert. In dit geval geen taart, maar verse kennis over digital marketing. Na de ontvangst volgt een korte introductie over Adwise en de locatie. Daarna zijn er 2 rondes met korte sessies in kleine groepen over uiteenlopende onderwerpen.

In een uur weer helemaal bij
Na een uur ben je weer helemaal bij op de digitale onderwerpen van je keuze en kun je je met de verse kennis in de afsluitende interactieve paneldiscussie (live podcast opname) storten. De discussie komt ook als live podcast beschikbaar. Na afloop kun je nog napraten bij de afsluitende netwerkborrel.

Programma
17.15 uur | Ontvangst
18.00 uur | Introductie door Adwise
18.15 uur | Sessie 1
18.45 uur | Sessie 2
19.15 uur | Interactieve paneldiscussie (live podcast opname)
20.00 uur | Borrel

Het belooft een interessante bijeenkomst te worden, waar je veel nieuwe kennis en kennissen op kunt doen. Graag zien we je op dinsdag 21 november in Almelo.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X