februari, 2019

08feb09:0017:30Vaardigheidstraining: Korter & krachtiger pitchenLeer hoe jij jezelf, altijd en overal, krachtig presenteertSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750,– (excl. BTW) Normaal tarief € 950,– (excl. BTW) Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

Tijd

(Vrijdag) 09:00 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16

Investering

NIMA Member € 750,– (excl. BTW)
Normaal tarief € 950,– (excl. BTW)

Inclusief lunch en aangeklede netwerkborrel.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200- op dit event! Met bijvoorbeeld ons silver membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe Partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wegens succes wordt de training “Korter & krachtiger pitchen!” herhaald. Deze training behoort tot NIMA’s best beoordeelde trainingen in 2017 & 2018 en scoorde gemiddeld een 9,3!

Jij staat bij toeval met een prospect in de lift. Die stelt je de vraag: ‘Wat kan jij voor mij betekenen?’. Wat vertel je dan?

Spreken is de meest overtuigende communicatievorm die er is. Toch vertellen velen hun verhaal onduidelijk en onaantrekkelijk. Veel van jouw potentieel blijft daardoor onder de oppervlakte. Want wat vertel jij, uit die enorme hoeveelheid informatie die in jouw hoofd zit, nou eigenlijk aan de ander? Wat kies je en wat laat je weg? Hoe kom je binnen en blijven jij en jouw verhaal langer hangen bij de ander?

Tijdens deze training leg jij samen met de twee ervaren trainers Jean-Marc Bilderbeek en Patrick van Gils de basis voor jouw korte en krachtige pitches en presentaties. Dit stelt jou direct in staat om sneller in contact te komen met je toehoorder en publiek. Je vergroot met spreken jouw persoonlijke resultaten. Een training waar je leert te ‘ontmoeten’ in plaats van te ‘moeten’.

Na deze inspirerende training durf jij jezelf en jouw bedrijf of organisatie nog meer te laten zien en je stem nog meer te laten horen. Na deze training pak je met gemak overal waar je bent jouw ‘podium’!

Waarom deze training?

Na deze training kun je:

 • De unieke en onderscheidende kwaliteiten en talenten van jezelf en/of je bedrijf of project sterker benutten;
 • Spreken in een super aantrekkelijke en boeiende taal, afgestemd op jouw doelgroep;
 • Meer nieuwe klantcontacten creëren en nieuwe klanten voor je winnen;
 • Jezelf ontspannen en zelfverzekerder voelen tijdens momenten dat je spreekt;
 • Met meer zin, energie, enthousiasme en passie je verhaal brengen;
 • Er voor zorgen dat anderen jou nooit meer vergeten!

“Life is a Pitch! is geen standaardtraining waarin je met wat tips and tricks zo goed mogelijk je ideeën leert pitchen. Trainers Patrick en Jean-Marc geven niet alleen die tips and tricks, maar voegen daar ook iets zeer belangrijks aan toe: hun persoonlijke verhalen. Door die te vertellen durfden ook de deelnemers (veel) meer van zichzelf te laten zien. Dit zorgde voor een zeer bijzondere sfeer en na afloop leek het alsof we elkaar al veel langer kenden. De pitches werden dankzij de vertrouwde sfeer beter en beter, zonder dat het kunstmatig werd. Een prachtige dag, die ik graag iedereen aanbeveel.”            – Margot de Graaff – UNICEF

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jean-Marc Bilderbeek

  Jean-Marc Bilderbeek

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

  Jean-Marc Bilderbeek is een gepassioneerd professioneel veranderaar. Uniek is de combinatie van zijn ICT achtergrond, empathisch vermogen, pragmatische aanpak, kennis, openheid en gedreven karakter. Dit geeft hem het vermogen om écht contact te maken. Zijn motto: ‘mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden’. Zijn handelsmerk is om kaderloos en op doelgerichte wijze vernieuwende en creatieve oplossingen te implementeren rondom organisatorische uitdagingen. Met 20+ jaar ervaring (bij o.a. Shell, ING, Essent, KLM, UWV, Rijkswaterstaat, ProRail, Macaw en Nationale Nederlanden) combineert hij project management, coachend managen, workshops en praktijkgerichte trainingen met humor, drive en enthousiasme. Tijdens de training: Fuck the cloud, echt contact is goud in januari 2017 is Jean- Marc beoordeeld met een 9. “Enthousiast, to the point en empatisch” Jorien Schaap – Insightmanager bij Qi- IQ

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens personal coach, keynote spreker en auteur van het boek ‘De Prijs van Smaak’ (2017).

 • Patrick van Gils

  Patrick van Gils

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

  Patrick van Gils specialist in marketing- & communicatiemanagement. Hij zette bekende A-merken, in verschillende branches in Nederland, ‘op de kaart’. McDonald’s, mediabedrijf Studio 100 (Gert Verhulst), Content (Sylvia Tóth) en de Makro. Als ex-marketingcommunicatieman, campagnemaker en woordvoerder van o.a. McDonald’s heeft hij zich gespecialiseerd in het, vanuit een vlijmscherpe kern, jezelf te durven laten zien en horen. Hij weet als geen ander hoe je duidelijker en aantrekkelijker jouw verhaal kunt overbrengen zodat meer mensen het juist bij jou willen kopen. Patrick rekent ook voorgoed af met de bij ieder mens aanwezige podiumvrees en plankenkoorts. Hij leert managers, directeuren, ondernemers en hun medewerkers de geheimen van inspirerend en overtuigend spreken. Zijn motto Show-jezelf. En Show-je-business!

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X