Vaardigheidstraining Leading Change bij NIMA

oktober, 2021

11okt09:3017:30Vaardigheidstraining: Leading ChangeKrijg inzicht in de wijze waarop jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen gevenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member ‚ā¨ 750 (excl. btw) Normaal tarief ‚ā¨ 950 (excl. btw) Inclusief lunch.

Tijd

(Maandag) 09:30 - 17:30

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

NIMA Member ‚ā¨ 750 (excl. btw)
Normaal tarief ‚ā¨ 950 (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar ‚ā¨ 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van ‚ā¨ 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Leading Change is gemiddeld beoordeeld met een 8,3! Exclusieve sessie voor maximaal 8 deelnemers.

Heeft jouw organisatie dringend behoefte aan diepgaande verandering? Denk aan huidige klanten behouden en nieuwe winnen, de juiste medewerkers kunnen boeien en binden en de concurrentie op afstand te houden.

Oude patronen zijn helaas diep ingesleten en ‚Äėmen‚Äô voelt onvoldoende urgentie om echt in beweging te komen. Het lonkend perspectief van een vernieuwde 3.0-versie bereikt te weinig medewerkers, waardoor het kritisch omslagpunt te lang op zich laat wachten. Je wordt ongeduldig als commercieel directeur, marketeer en/of salesmanager en ter compensatie ga je hard werken.

Tijd om het veranderproces intelligenter en doortastender aan te pakken, zodat bestaande patronen bij jou en je organisatie echt worden doorbroken. Tijd om te vertragen om daarn√° te versnellen.

Programma

Tijdens deze interactieve sessie krijg je inzicht in de wijze waarop jij en je team de verandering in jouw organisatie een structurele boost kunnen geven. We staan stil bij de fasen van een veranderproces, hoe je winnende coalities aangaat, medewerkers engaged en tot zelfsturing stimuleert, hoe je effectief omgaat met weerstand, hoe je bestaande patronen herkent en doorbreekt en bovenal hoe je dit veranderproces zelf kunt leiden. Leading by example. We maken maximaal gebruik van de beschikbare kennis van change experts als Kotter, Sinek, de Caluwé en Ardon.

Praktijkcases gaan boven de theorie: action learning staat centraal. Door gebruik te maken van een voorbereidende change scan krijgen deelnemers de mogelijkheid om een maatwerkcase, vertrouwelijk, in te brengen.

Tijdens The Best of NIMA gaf Wilbert een voorproefje op deze training. In onderstaande video legt hij uit wat je kunt verwachten:

Wat je meeneemt uit deze training:

 • bewustwording van je eigen veranderstijl en adviezen voor verdere ontwikkeling
 • inzicht in veranderpatronen binnen en buiten jouw organisatie, uit de theorie & praktijk
 • handvatten om het veranderproces in jouw organisatie te versnellen
 • adviezen voor het bouwen van winnende coalities
 • inzicht in de logische stappen van een duurzaam veranderproces
 • oefening in omgaan met weerstand op alle niveaus

In samenwerking met:

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Wilbert Savonije

  Wilbert Savonije

  Co-owner - Berg & Partners

  Wilbert Savonije (1965) is afgestudeerd bedrijfseconoom met specialisaties in strategie & markering. Hij heeft de reguliere commerci√ęle loopbaan doorlopen in FMCG van productmanager naar salesmanager naar business unitmanager. Inmiddels is hij als ondernemer meer dan 20 jaar actief in het begeleiden van (internationale) organisaties op het grensvlak van leiderschapsontwikkeling en business development. 'Binnen beginnen is buiten winnen' inspireert hem om denkend vanuit huidige en toekomstige klanten kritisch te kijken naar de interne organisatie. Wilbert Savonije is tijdens de Vaardigheidstraining Leading Change beoordeeld met een 9! 'Enthousiaste man met niet alleen veel marketing- en veranderingskennis, maar ook veel praktijkervaring (die hij ook deelde). Daarnaast beschikt Wilbert ook over veel mensenkennis. Hij wist de juiste vragen te stellen en die analytisch te bekijken, waarop hij vervolgens een passend advies had hoe hier mee om te gaan. Tot slot wist hij snel een open en sympathieke sfeer te cre√ęren in de groep.' Kitty Leebeek ‚Äď Lovink Enertech b.v.

  Co-owner - Berg & Partners

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X