Life is a Pitch! Leer in één dag hoe je jouw hele leven kan pitchen - NIMA

juli, 2020

03jul09:3017:00Vaardigheidstraining: Life is a Pitch! (Hybride) - Exclusief: Nu met extra digitale terugkomsessie!Leer hoe jij jezelf, altijd en overal, krachtig presenteert.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750 (excl. btw) Normaal tarief € 950 (excl. btw) Inclusief lunch.

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 17:00

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

NIMA Member € 750 (excl. btw)

Normaal tarief € 950 (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Wegens succes wordt de training ‘Life is a Pitch!’ ook in 2020 en 2021 herhaald. Deze training behoort tot NIMA’s best beoordeelde trainingen in 2017, 2018 en 2019 met een gemiddelde score van 9,3!

Jij staat bij toeval met een prospect in de lift. Die stelt je de vraag: ‘Wat kan jij voor mij betekenen?’ Wat vertel je dan?

Spreken is de meest overtuigende communicatievorm die er is. Toch vertellen velen hun verhaal onduidelijk en onaantrekkelijk, terwijl je juist met spreken jouw persoonlijke resultaten snel kan vergroten! Veel van jouw potentieel blijft daardoor onder de oppervlakte. Want wat vertel jij, uit die enorme hoeveelheid informatie die in jouw hoofd zit, nou eigenlijk aan de ander? Wat kies je en wat laat je weg? Hoe kom je binnen en hoe blijven jij en jouw verhaal langer hangen bij de ander?

Tijdens deze training leg jij samen met de twee ervaren trainers Jean-Marc Bilderbeek en Patrick van Gils de basis voor zelfverzekerde, korte en krachtige pitches en presentaties. Je leert hoe jij jouw pitch in kunt zetten om jouw doelen te bereiken en je leert sneller in contact te komen met je toehoorder, publiek of opdrachtgever.

Na deze inspirerende en prikkelende training durf jij jezelf en jouw bedrijf of organisatie nog meer te laten zien en je stem nog meer te laten horen. Een training waar je leert te ‘ontmoeten’ in plaats van te ‘moeten’. Hierna pak jij met gemak én vol zelfvertrouwen overal waar je bent jouw ‘podium’! Nu in hybride variant met de mogelijkheid tot een extra digitale terugkomsessie met Jean-Marc en Patrick!

WAAROM DEZE TRAINING?

Na deze training kun je:

 • De unieke en onderscheidende kwaliteiten en talenten van jezelf en/of je bedrijf of project sterker benutten;
 • Het maximale leren van twee trainers: twee keer zoveel ervaring en kennis;
 • Jouw pitch optimaal inzetten om jouw doelen te halen;
 • Spreken in een super aantrekkelijke en boeiende taal, afgestemd op jouw doelgroep;
 • Meer nieuwe klantcontacten creëren en nieuwe klanten voor je winnen;
 • Jezelf ontspannen en zelfverzekerder voelen tijdens momenten dat je spreekt;
 • Met meer zin, energie, enthousiasme en passie je verhaal brengen;
 • Er voor zorgen dat anderen jou nooit meer vergeten!

Wil jij echt goed leren pitchen en presenteren en onzekerheid achter je laten? Reacties als ‘life changing’, ‘energiek’, ’confronterend’ en ‘direct toepasbaar’ zijn gemeld. Meld je daarom nu aan voor deze vliegende start van jezelf!

 

“Life is a Pitch! is geen standaardtraining waarin je met wat tips and tricks zo goed mogelijk je ideeën leert pitchen. Trainers Patrick en Jean-Marc geven niet alleen die tips and tricks, maar voegen daar ook iets zeer belangrijks aan toe: hun persoonlijke verhalen. Door die te vertellen durfden ook de deelnemers (veel) meer van zichzelf te laten zien. Dit zorgde voor een zeer bijzondere sfeer en na afloop leek het alsof we elkaar al veel langer kenden. De pitches werden dankzij de vertrouwde sfeer beter en beter, zonder dat het kunstmatig werd. Een prachtige dag, die ik graag iedereen aanbeveel.”            – Margot de Graaff – UNICEF

 

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jean-Marc Bilderbeek

  Jean-Marc Bilderbeek

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens is hij keynote spreker en begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatie technieken.

  Zijn motto: “Kaderloos, omdat échte groei buiten je comfortzone ligt!”. Jean-Marc stimuleert persoonlijke ontwikkeling en groei door tijdens zijn high impact trainingen en workshops mensen te enthousiasmeren en te motiveren om buiten hun comfortzone te stappen. Meer info over hem vind je op www.kaderloos.nl, www.smoothieclub.nl en  https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/jean-marc-bilderbeek/ Als Professioneel veranderaar  is zijn passie is om outside-the-box en doelgericht vernieuwende en creatieve oplossingen te implementeren rondom organisatorische uitdagingen. Met 20+ jaar ervaring (bij o.a. Talpa Networking, Shell, Aegon, Essent, KLM, UWV, Rijkswaterstaat, ProRail en Nationale Nederlanden) combineert project management, coachend managen, workshops en praktijkgerichte trainingen met humor, drive en enthousiasme. Tijdens NIMA Masterclasses is Jean- Marc meerdere malen maximaal beoordeeld. “Enthousiast, to the point en empatisch” Jorien Schaap – Insightmanager bij Qi- IQ

  Professioneel veranderaar en oprichter van www.kaderloos.nl en www.smoothieclub.nl. Tevens is hij keynote spreker en begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatie technieken.

 • Patrick van Gils

  Patrick van Gils

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

  Patrick van Gils specialist in marketing- & communicatiemanagement. Hij zette bekende A-merken, in verschillende branches in Nederland, ‘op de kaart’. McDonald’s, mediabedrijf Studio 100 (Gert Verhulst), Content (Sylvia Tóth) en de Makro. Als ex-marketingcommunicatieman, campagnemaker en woordvoerder van o.a. McDonald’s heeft hij zich gespecialiseerd in het, vanuit een vlijmscherpe kern, jezelf te durven laten zien en horen. Hij weet als geen ander hoe je duidelijker en aantrekkelijker jouw verhaal kunt overbrengen zodat meer mensen het juist bij jou willen kopen. Patrick rekent ook voorgoed af met de bij ieder mens aanwezige podiumvrees en plankenkoorts. Hij leert managers, directeuren, ondernemers en hun medewerkers de geheimen van inspirerend en overtuigend spreken. Zijn motto Show-jezelf. En Show-je-business!

  Zelfstandig ondernemer en eigenaar van www.toppresentaties.nl.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X