Overtuigingskracht 2.0 vaardigheidtraining - bij NIMA in één dag

juni, 2020

25jun09:3017:00Vaardigheidstraining: Overtuigingskracht 2.0De 4 typen experience en hun metrics.Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750 (excl. btw) Normaal tarief € 950 (excl. btw) Inclusief lunch

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:00

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

NIMA Member € 750 (excl. btw)
Normaal tarief € 950 (excl. btw)

Inclusief lunch

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Op veler verzoek: een vervolg training voor de Vaardigheidstraining Overtuigingskracht voor de deelnemers die de NIMA training Overtuigingskracht hebben afgerond gegeven voor Danielle Meijer van het trainingsbureau Kortkrachtig.

Nu krijg je tenminste écht dat streepje voor! Daar leer je je overtuigingskracht zodanig te verbeteren dat je communicatie kan inzetten om hetgeen wat je wenst, ook kan krijgen. Weer een exclusieve training; dus wees er snel bij er zijn al een paar plekken gevuld.

Programma

Door middel van deze training leer je:

 • wat ook alweer de diverse overtuigingsstrategieën zijn
 • hoe je je gesprekstechnieken kan verfijnen
 • overtuigen vanuit gedeelde interesses en gezamenlijk belang
 • en we gaan vooral veel oefenen en praktijksituaties bespreken

Wat levert deze training je op?

Het laten beklijven van het geleerde uit de training Overtuigingskracht. Na de eerste training is het de bedoeling dat je het geleerde in praktijk brengt. We beginnen vaak met goede moed en dan neemt de waan van de dag het weer over. Herkenbaar? Dan is het zinvol om deze training te volgen. Alle hoogtepunten komen (kort) aan bod en we gaan uiteraard óók een stapje verder door de vraag: ”hoe ga ik de verschillende (gespreks-) technieken toepassen in de praktijk?” met elkaar te beantwoorden!

Danielle geeft je alvast drie tips om weer even een gevoel te krijgen van wat overtuigingskracht ook al weer allemaal inhoudt.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deelnemers die de NIMA Vaardigheidstraining Overtuigingskracht hebben afgerond.

Wat levert deze masterclass je op?

Het laten beklijven van het geleerde uit de Vaardigheidstraining Overtuigingskracht.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Danielle Meijer

  Danielle Meijer

  Eigenaar trainingsbureau Kortkrachtig

  Wat krijg je als je 17 jaar ervaring in communicatietrainingen mixt met een praktische instelling en een no-nonsens aanpak? Niks. Echt waar? Niks? Nee. In deze mix is zeker nog nodig: humor, een gezonde dosis (zelf) kritiek en de leerwensen en input van gemotiveerde deelnemers. En dan heb je wat! Een leuk maar vooral leerzame training waar gesprekstechnieken centraal staan. Uiteindelijk gaat het om de handige tips en trucs die jouw communicatie slimmer, duidelijker en vooral ook doelgerichter maken. Danielle haar manier van trainen geeft je gegarandeerd een andere kijk op je eigen communicatieve vaardigheden. Haar motto is: vooral doen, ervaren en uitproberen! Alles wat werkt, adopteren voor je communicatierepertoire. Wat niet werkt, anders toepassen (en, vooruit, links laten liggen is ook een optie). Danielle is tijdens de Vaardigheidstraining Overtuigingskracht op 9 april 2019 beoordeeld met een 8. 'De inhoud was duidelijk gestructureerd, het was duidelijk waar we de dag op in zouden gaan. De spreker was goed. Gaf iedereen de aandacht.' – Stefanie Wienhoven – Grodan

  Eigenaar trainingsbureau Kortkrachtig

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X