Training: Personal branding (1 dag in Amsterdam) - NIMA

juni, 2021

09jun09:3016:30Vaardigheidstraining: Personal branding (online indien fysiek niet mogelijk)Inzicht in de noodzaak van een sterk Personal Brand, van een positief imago, je impact en hoe je dit zelf blijvend kunt versterkenSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750,– (excl. btw) Normaal tarief € 950,– (excl. btw) Inclusief lunch.

Tijd

(Woensdag) 09:30 - 16:30

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

NIMA Member € 750,– (excl. btw)
Normaal tarief € 950,– (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Exclusieve sessie voor maximaal 12 personen

“Inspirerend! Jocelyn is energiek, gedreven en enthousiast. Ze laat zien wat de waarde is van personal branding en geeft iedere deelnemer aan de sessie persoonlijk terug hoe het ‘eigen merk’ te versterken. Voor mij heel waardevol!” – Ralf Waumans SMP – Janssen & Janssen 

De economie en je werkomgeving zijn continu aan verandering onderhevig. Denk hierbij aan de invloed van het huidige thuiswerken, de snelheid van digitalisering en data science, en de hybride werkplek van de toekomst. Dit gaat je werk en de manier waarop je dit uitvoert structureel veranderen. En dus ook de manier waarop jij in de picture blijft voor de leuke kansen! In de toekomstige arbeidsmarkt worden naast nieuwe kennis en systemen ook andere vaardigheden van je gevraagd om het verschil te maken. Daarnaast zwemt er veel kwalitatieve concurrentie in dezelfde vijver. Dat vraagt meer van jou als marketing- , communicatie of salesprofessional. Niet alleen voor wat betreft je werk, kennis en werkervaring maar juist ook vanuit je persoonlijkheid, talent en kwaliteiten. Reden te meer voor een frisse blik op je Personal Branding!

Wat levert de sessie op?

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de noodzaak van een sterk Personal Brand, van een positief imago en hoe je dit zelf blijvend kunt versterken. Je bent je erna bewust van waar jij voor staat, hoe je overkomt, of je een consistent beeld neerzet (live en online). Je bent in staat  hierna meer impact te hebben met je Personal Brand en je persoonlijke brandingstrategie op niveau te houden. Deze merkhandvatten benut je in zowel werksituaties, in je (digitale) netwerk en in videomeetings en presentaties. Je weet jezelf krachtiger te profileren en je weet je toegevoegde waarde te communiceren. Met meer plezier, zelfverzekerdheid en succes!

“Enthousiast, luistert naar iedereen, geeft iedereen het idee dat hij/zij belangrijk is. Ze doet zelf wat ze ons leert: blijf bij jezelf. Haar personal branding is top!”

Tijdens NIMA The Best of gaf Jocelyn een voorproefje op deze training. In onderstaande video legt ze uit wat je kunt verwachten:

“Sprankelend, positief inspirerend, een sterk merk. Aanrader als gids en motivator bij het aanjagen van je eigen personal brand!” Monique Wennekes – Arvato Benelux B.V.

Enkele leerdoelen

 • Vanuit diverse inzichten, opdrachten en tools leer je je Personal Brand duidelijker te positioneren en te communiceren.
 • Bewustwording in de overeenkomsten en verschillen in merkwaarden met de organisatie waarvoor jij werkt of wil werken, waardoor je beter tot bloei komt.
 • Je hebt meer regie op keuzes t.a.v. je Personal Brand en kansen als het gaat om het gegund krijgen van rollen, projecten en jobs.
 • Bewustwording van je zichtbaarheid en reputatie: Hoe zichtbaar ben je, hoe onderscheid jij je, wat voeg jij toe en hoe communiceer jij je merk? Offline & Online.
 • Toetsing overeenkomst en verschillen met de organisatie of het merk waarvoor jij werkt.
 • Meer impact en uitstraling met je Personal Brand in je werk en netwerk door inzichten in je identiteit en imago.

Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht, daarnaast worden er voor en na deze sessie enkele opdrachten uitgevoerd die je verder kunnen helpen. Deze cursus bevat een voorbereiding opdracht die van belang is voor de sessie.

Indien de maatregelen het niet toelaten om fysiek bijeen te komen zal deze sessie digitaal in Zoom plaatsvinden.

In samenwerking met:

LOGO_orgineel_ReBBels1

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jocelyn Rebbens

  Jocelyn Rebbens

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

  Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als economisch psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer/keynote 23 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyn's passie is carrièrevuurtjes aanwakkeren. Omdat je met persoonlijke drive en enthousiasme sterkere verbinding tussen persoonlijkheden en merken creëert. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke talent. Ze heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven en vaardigheden & methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET. Jocelyn Rebbens heeft meerdere keren ‘The Best of NIMA Award' ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. Ook in 2018 en 2019 was zij weer bij de top 5 van de Best of NIMA. Chapeau!

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X