NIEUW! Vaardigheidstraining Inclusief Leiderschap - NIMA

november, 2020

06nov09:3011:30NIEUW! Vaardigheidstraining: Inclusief Leiderschap (Hybride ontwikkeltraject)Ga aan de slag met je persoonlijke kompas!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750,– (excl. btw) Normaal tarief € 950,– (excl. btw) Inclusief persoonlijke coaching en afsluitende lunch bij de strategiefabriek!

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 11:30

Locatie

Zoom Video Communications

Investering

NIMA Member € 750,– (excl. btw)
Normaal tarief € 950,– (excl. btw)
Inclusief persoonlijke coaching en afsluitende lunch bij de strategiefabriek!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Deze tijd zet ons aan het denken. Waar je eerst al tegen aanliep bij jezelf (zoals grenzen aangeven, moeite met loslaten en balans vinden) komt  nu meer dan ooit aan  de oppervlakte. Er is geen scheiding meer tussen privé en werk. Tegelijkertijd hebben we ook een gevoel van ‘vrijheid’ ervaren. Minder stress, geen files, geen drukke kantoortuin. Waar ben jij jezelf in tegen gekomen? Wat wil je vasthouden en waar wil je afscheid van nemen?

Met veel aandacht en energie gaat Anne met je aan de slag met inclusief leiderschap en jouw persoonlijke kompas. Juist nú. Is jouw verlangen naar groei en jezelf verder ontwikkelen nog steeds aanwezig of komt het juist nu nog meer naar de oppervlakte? Waar wil jij je in ontwikkelen? Wat is jouw persoonlijke kompas? Hoe maak je meer verbinding? Deze training bied je de eerste stappen naar groei in persoonlijk en inclusief leiderschap.

Wat houdt deze training in?

Persoonlijke ontwikkeling begint bij een bewustwordingsgroei – jezelf beter leren kennen. Wie ben je? Wat zijn jouw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? Ontdek hoe je het beste uit jezelf naar boven haalt en meet gaat handelen vanuit je intuïtieve wijsheid, zonder jezelf daarbij te verliezen. Een traject helemaal in het teken van je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je reflecteert op situaties en eigen handelen en je leert hoe je vanuit jouw eigen kern meer verbinding met de ander kan maken.

Programma

De reeks heeft een thematische aanpak. Elke online groepssessie heeft een aftrap met een stukje theorie, vervolgens gaan we aan de slag met verdiepende vragenlijsten en oefeningen voor reflectie. Tussen de sessies door krijgt ieder verdiepende opdrachten (uitwerking in eigen tijd). Tijdens de persoonlijke coachsessie kunnen we dieper ingaan op wat er persoonlijk speelt en is er gelegenheid om persoonlijke vraagstukken te behandelen en uit te diepen. De persoonlijke coachsessies vinden plaats in de praktijk van Anne in Maarssen. Belangrijk is wel dat ieder zijn opdrachten heeft gedaan voorafgaand aan de volgende sessie. Hoe meer je er zelf in stopt, hoe meer je er uithaalt. Voor een verdiepende bewustwording heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om een coachsessie in te plannen (individueel in te plannen in een bepaald tijdvak). Initieel gebruiken we Zoom voor de online sessies. Mag of kun je niet met Zoom werken dan kunnen we kijken naar een specifiek passend alternatief.

Vrijdag 6 november – online groepssessie van 9:30 – 11:30 uur

Week 46 – fysieke persoonlijke coaching in te plannen met Anne Oskam

Vrijdag 20 november – online groepssessie van 9:30 – 11:30 uur

Week 48 – fysieke persoonlijke coaching in te plannen met Anne Oskam

Vrijdag 4 december – online groepssessie van 9:30 – 11:30 uur

Inhoud

 • De IJsberg van McClelland, het bewustwordingsproces
 • Wat is het persoonlijke kompas?
 • Visie op nieuwe leiderschapsstijl: inclusief leiderschap
 • Kernkwaliteiten vs. kernwaarden, polariteiten, patronen en overtuigingen
 • Jijzelf in interactie met de ander (dramadriehoek van Karpman en TA egoposities)
 • Reflecteren vanuit verschillende waarneemposities (Dilts-NLP)
 • Wat is jouw script? (Cirkel van effect)
 • Het innerlijke dialoog
 • Wat is jouw persoonlijk visie? (Disneymethode)
 • Effectieve ontwikkeldoelen stellen (De Ladder)

Wat levert deze training op?

Na het volgen van dit persoonlijk ontwikkeltraject heb je duidelijker voor ogen wie je in de kern bent en waar je groei en focus ligt. Krijg je inzicht in hoe je effectiever en inclusiever kan communiceren. Daarnaast biedt het je tools en handvatten hoe je meer regie en balans kan vinden in je werk- en privéleven.

Ben je enthousiast en klaar voor je persoonlijke kompas? Schrijf je nu in!

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Anne Oskam

  Anne Oskam

  Business Coach en mentor

  Als business coach met ruim 23 jaar ervaring in het bedrijfsleven, maakt Anne de verbinding tussen business, marketing én de persoonlijke ontwikkeling. Met een spiegelende en resultaatgerichte aanpak begeleidt ze professionals, binnen de context waarin zij werken en leven, bij het ontwikkelen van een persoonlijk kompas zodat ze vanuit hun kern groeien in persoonlijk leiderschap en inclusiviteit.

  Business Coach en mentor

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X