Vaardigheidstraining: Framing - creëer positieve impact - bij NIMA

maart, 2021

18mrt09:3017:00Vaardigheidstraining: Persoonlijk meer Impact door FramingWhat’s in it for them?!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750 (excl. btw) Normaal tarief € 950 (excl. btw) Inclusief lunch.

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:00

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 750 (excl. btw)
Normaal tarief € 950 (excl. btw)

Inclusief lunch.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Als markeeteer ben je vast bekend met het begrip ‘framing’. Je past framing toe in de strategie, plannen of campagnes voor je klanten. Denk maar aan de paarse krokodil! Maar heb je ook door dat een effectief ‘staaltje framing’ start bij jou in je persoonlijke communicatie, emoties en type woordkeuze? Daar blunderen we regelmatig in en hierdoor schieten we ons doel voorbij.

Goed nieuws! Door je oprecht in te leven in de ander, diens beeldvorming en diens doel, kun je je boodschap effectiever en positiever afstemmen. Hierdoor is een betere ontvangst en een win-winsituatie in zicht! Want je luisteraar herkent zich veel sneller in je verhaal en is eerder geneigd de boodschap te horen én interpreteren op de manier die jij bedoelt. Deze inspiratiesessie over framing richt zich vanuit de positieve psychologie op de basis. Op jouw eigen alledaagse beeldvorming, het effect van je emoties, je woordkeuze en slimmer breinwerk. Tijdens deze training krijg je de eerste handvatten om zowel op je werk als thuis meer mensen mee te krijgen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

 • Framing: betekenis & context
 • Bewustwording breinwerk en de instekers
 • We zien de dingen zoals wij zijn
 • Effectief framinen en omdenken
 • Inleven in het perspectief van de ander
 • Succesvol frame uitwerken

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is geschikt voor iedereen die zowel zakelijk als privé meer mensen mee wil krijgen. Wil je overtuigender worden in je communicatie en ben je benieuwd wat framing voor jou kan betekenen? Dan is dit de training voor jou!

Jocelyn geeft je alvast een voorproefje met 3 tips.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Jocelyn Rebbens

  Jocelyn Rebbens

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

  Jocelyn Rebbens is afgestudeerd als economisch psycholoog aan de UvT. Zij heeft als consultant/trainer/keynote 23 jaar ervaring in de marketingcommunicatie, management development-programma’s en incompany business schools, bij zowel nationale als internationale organisaties. Jocelyn's passie is carrièrevuurtjes aanwakkeren. Omdat je met persoonlijke drive en enthousiasme sterkere verbinding tussen persoonlijkheden en merken creëert. Zij legt de link naar zowel de organisatie waarin een professional werkzaam is als naar de persoon in kwestie en zijn persoonlijke talent. Ze heeft zich als trainer ook tal van licenties verworven en vaardigheden & methodes eigen gemaakt, zoals LIFO® en RET. Jocelyn Rebbens heeft meerdere keren ‘The Best of NIMA Award' ontvangen. De beste spreekster van NIMA scoorde in 2015 een 9.3 en in 2016 een 9.5. Ook in 2018 en 2019 was zij weer bij de top 5 van de Best of NIMA. Chapeau!

  Psycholoog, trainer, coach - ReBBels

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X