Wegens succes herhaald bij NIMA! De training: Presentatietechnieken

juli, 2020

10jul09:3017:00Vaardigheidstraining: PresentatietechniekenSpreken en presenteren met vertrouwen & plezier!Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750 (excl. btw) Normaal tarief € 950 (excl. btw) Inclusief lunch en een werkboek!

Tijd

(Vrijdag) 09:30 - 17:00

Locatie

NBC congrescentrum

Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein

Investering

NIMA Member € 750 (excl. btw)

Normaal tarief € 950 (excl. btw)

Inclusief lunch en een werkboek!

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

De training presentatietechnieken is misschien wel de méést interactieve training van NIMA! In een compacte groep oefen je met technieken die je helpen om met meer plezier en vertrouwen te spreken voor een groep.  Gedurende de dag ga je aan de slag met je lichaamstaal, stemgebruik, mimiek, oogcontact en gebaren. Deze aspecten zijn enorm van belang tijdens het geven van een goede presentatie.

Na deze training presenteer je met meer plezier en vertrouwen, waardoor jouw boodschap ook beter overkomt op je publiek.

Programma

BLOK I – Overtuigend spreken, hoe doe je dat? | Vind je verhaal en je publiek

BLOK II – Maak contact met je publiek | Weet wat je hebt en gebruik het goed

BLOK III – Zoek de interactie

BLOK IV – Jij bent de baas!

Tijdens deze training kunnen jouw oefenpresentaties (met jouw toestemming) worden gefilmd. Die filmopnamen ontvang je (als je dat wilt) na afloop van de training. Op die manier kun je ook leren van je eigen presentatie. Zo zie je direct wat jouw sterke kanten tijdens het presenteren zijn en wat je in het vervolg anders kunt doen.

Tijdens de training ontvang je een werkboek met veel praktisch toepasbare technieken en tips. Je werkboek kun je na de training gebruiken als naslagwerk. Bij het voorbereiden van een presentatie, bijvoorbeeld.

Voorafgaand aan de training bereid je een korte presentatie voor. Aan het eind van deze trainingsdag ga je naar huis met meer vertrouwen in je presentatievaardigheden. Je zult in volgende presentaties veel meer plezier hebben!

Frans Reichardt geeft je alvast drie tips over het presenteren. Zo krijg je een eerste indruk van de training.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/GmQyrG_7o1w” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

  • Frans Reichardt

    Frans Reichardt

    Professioneel spreker

    Frans Reichardt is een ervaren spreker & dagvoorzitter. Hij verzorgde honderden speeches, inspiratiesessies, trainingen, workshops en masterclasses in binnen- en buitenland. Van Middelharnis tot Maleisië, van Laren tot Las Vegas.

    Professioneel spreker

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X