Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen Doorbreken - NIMA

november, 2021

11nov09:3017:30Vaardigheidstraining: Systematisch Denkpatronen DoorbrekenLeer in één dag systematisch innovatiever en creatiever te worden met BreinImpulsen©Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 750 (excl. BTW) Normaal tarief € 950 (excl. BTW) Inclusief de BreinImpulstoolbox.

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:30

Locatie

NIMA

Hogehilweg 16, Amsterdam

Investering

NIMA Member € 750 (excl. BTW)
Normaal tarief € 950 (excl. BTW)

Inclusief de BreinImpulstoolbox.

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar € 200 op dit event! Met bijvoorbeeld ons Blue Membership van € 99,- heb je je investering er al meteen uit.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.

Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Frank Groot RM is gemiddeld beoordeeld met een 8,1!
Exclusieve sessie voor maximaal 14 deelnemers

“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them”.

Marketeers kunnen en moeten als geen ander de lead nemen door op een innovatieve manier met vraagstukken om te gaan en de regels van het spel in de markt en de eigen organisatie te veranderen en uit te dagen. Maar hoe pak je dit als marketeer in de dagelijkse praktijk aan? Hoe kun je probleemoplossing of ideevorming creatiever en tegelijkertijd gestructureerd aanpakken als individu of in een team? Daar is inzicht in nodig hoe ons brein werkt (en ons helaas vaak voor de gek houdt) in combinatie met een heldere gestructureerde methode om innovatiever en creatiever te kunnen worden als senior marketeer, teamlid en manager: BreinImpulsen©.

Wat levert deze vaardigheidstraining je op?

Deelnemers krijgen inzicht in, en een gestructureerde methode aangereikt waarmee zij probleemoplossing en ideevorming innovatiever én tegelijkertijd gestructureerd kunnen aanpakken als individu en in een team.  Basisgereedschap om het verschil in de organisatie en de markt te kunnen maken! Toepasbaar bij het ontwikkelen van o.a. nieuwe producten en concepten, businessmodel innovation, het ontwikkelen van nieuwe markten, klantfocus realiseren, samenwerkingsvraagstukken oplossen, procesverbeteringen doorvoeren, marketingacties in kaart brengen en alles waar patroondoorbrekend denken het verschil kan en moet maken.

Iets voor jou?

De BreinImpulssessie© is bedoeld voor senior marketeers die een krachtige impuls willen om als professional systematisch patroondoorbrekend te denken: solo en in teams.

Doelstelling

Deelnemers krijgen:

 • Meer inzicht in de werking van het brein (het ontstaan en herkennen van denkpatronen, de rol van bewust en intuïtief denken)
 • Inzicht in de voor business creativiteit noodzakelijke systematische processtappen in creatief denken en de valkuilen
 • Een op breinprincipes gebaseerde methodiek en praktische Toolbox (BreinImpulsen©met een waarde van 84,50) om vraagstukken creatiever te kunnen oplossen en ideevorming een systematische innovatieve impuls te kunnen geven.

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Frank Groot

  Frank Groot

  Eigenaar Vision Decision, Strateeg en Veranderaar

  Frank Groot werkt vanuit zijn eigen bedrijf Vision>Decision als adviseur, facilitator en trainer. Hij begeleidt teams en organisaties bij patroondoorbrekende visie- en besluitvorming: Game-Change. Frank is Register Marketeer (RM), gecertificeerd procesbegeleider van innovatie processen, gecertificeerd NLP Mastercoach, gecertificeerd MBTI coach, NIMA C examinator en gecertificeerd RM intervisiebegeleider. Hij is auteur van het boek 52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers, de toolbox BreinImpulsen©  waar deze training op is gebaseerd en van verschillende publicaties op het gebied van strategische visie- en besluitvorming. Frank Groot wordt voor de vaardigheidstraining Doorbreek Denkpatronen gemiddeld met een 8 ,5 gewaardeerd! “Zeer prettig persoon". "Inspirerend en fijn om naar te luisteren". "Goede input vanuit de praktijk in combinatie met theorie". "Dag vloog voorbij! ”

  Eigenaar Vision Decision, Strateeg en Veranderaar

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X