NIEUW! Webinar: De nieuwe realiteit in Marketing Leadership (online) - NIMA

juni, 2020

24jun11:0012:00NIEUW! Webinar: De nieuwe realiteit in Marketing Leadership (online)Reanimeren of Reïncarneren?Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 75,– (excl. btw) Normaal tarief €125,– (excl. btw)

Tijd

(Woensdag) 11:00 - 12:00

Locatie

Microsoft Teams

Online

Investering

NIMA Member € 75,– (excl. btw)
Normaal tarief €125,– (excl. btw)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en bespaar op dit event! Met bijvoorbeeld ons Silver Membership heb je je investering er al meteen uit!

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt in het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

Do’s and don’ts en leiden versus lijden: een webinar met marketing, change en leadership experts van NIMA en Berg & Partners. De nieuwe realiteit in marketing leiderschap is een actueel, inspirerend en interactief webinar die je niet wil missen.

Als leiders bevinden we ons in een crisis die we niet zagen aankomen. De corona-pandemie veroorzaakt wereldwijd menselijke drama’s op een schaal die ongekend is. Zorg om je mensen in de organisatie en het waarborgen van de continuïteit vormen de hoogste prioriteit. Dit is leiden in onbekend en ongekend gebied, pionieren met helaas zeer weinig beschikbare ‘best practices’.

Deze weken leveren je als marketeer momenten van twijfel, onrust, beklemming en vernauwende perspectieven. Je eigen overlevingspatronen komen naar boven. Hoe handelen we de psychologische druk, binnen en buiten. Tegelijkertijd merk je dat mensen dichter bij elkaar komen, ego’s en politiek veel minder in de weg staan.

Programma

In deze webinar nemen vier experts van NIMA en Berg & Partners je mee op het pad naar de nieuwe realiteit in marketing leiderschap. Vanuit drie perspectieven ontvang je reflecties en adviezen:

 1. Persoonlijk leiderschap; hoe blijf ik zelf in mijn kracht, welke voorbeeldrol pak ik, hoe vraag en geef ik steun, durf ik juist nu anders te denken
 2. Team leiderschap; hoe houd ik mijn (virtual) marketing team verbonden, vitaal en veerkrachtig
 3. Organisatie leiderschap; welke kwetsbaarheid komt naar voren en wat heb ik dan dus te organiseren, hoe benut ik dit moment om voorwaarts te kijken, kritische strategische reflectie op het verdienmodel, de product-/marktcombinaties, de organisatiestructuur, merkcultuur en hoe krijg ik de rest van de organisatie mee op dit pad.

De nieuwe realiteit in leiderschap is een interactief webinar dat 50% van de tijd besteedt aan jouw vragen. Deze kunnen zowel vooraf als tijdens de sessie worden ingestuurd. In de webinaromgeving is ruimte voor veel deelnemers zodat we leren van elkaars ervaring.

Deze webinar is voor iedereen die leiding geeft aan organisaties en teams.

Na aanmelding ontvang je een unieke inlogcode en het verzoek om vooraf vragen in te dienen via events@nima.nl

Organisator

NIMA

Sprekers voor dit event

 • Kirsten Andres

  Kirsten Andres

  Voorzitter / Directeur NIMA

  Sterk in het positioneren en profileren van organisaties. 20 jaar ervaring met leiding geven aan veranderprocessen binnen (politiek) complexe organisaties. Mijn hart is de afgelopen jaren nog harder gaan kloppen van werk dat iets bijdraagt aan onze samenleving. Dat kan heel breed zijn. Van zorg, onderwijs, welzijn, goed doel, vereniging maar ook een bedrijf dat naast winst maken ook wat terug wil doen voor de samenleving. Open, inspirerende en verbindende manier van leidinggeven. Met heldere taal en een planmatige aanpak.

  Voorzitter / Directeur NIMA

 • Marcel van Bergen

  Marcel van Bergen

  Founder & Managing Partner - Berg en Partners B.V.

  Marcel is als managing partner gesprekspartner voor de verandervraagstukken op directie- en management niveau over organisatierichting (strategie) en organisatie-inrichting (structuur). Vanuit zijn rol als procesbegeleider ontwerpt, begeleidt en realiseert hij leiderschap en organisatie verander programma’s om directie, management en medewerkers vanuit eigen inzicht en bewustwording bij te laten dragen aan de realisatie van de organisatiestrategie.

  Founder & Managing Partner - Berg en Partners B.V.

 • Marlijn van Straaten

  Marlijn van Straaten

  Marketing & Communications Director - HMSHost International

  Marlijn van Straaten joined HMSHost in April 2016 as Marketing and Communications director for HMSHost International Food & Beverage for Northern Europe, Middle East & Asia Pacific. In this position Marlijn is responsible for all Marketing and Communications B2B and B2C in airports and other travel venues. Marlijn reports to HMSHost International CEO Walter Seib and is part of the Executive Leadership team of HMSHost International. Prior to her HMSHost position, Marlijn was head of Commerce Retail and Food & Beverages at Amsterdam Airport Schiphol whereas she was responsible for the commercial and brand development of Terminal 2, 3 and 4. Before her work at Amsterdam Airport Schiphol Marlijn worked in several Brand management positions in Fast moving consumer good industry. Marlijn has a Bachelor of Business Administration from Hotelschool The Hague and gained her MsC in general management at Nyenrode University

  Marketing & Communications Director - HMSHost International

 • Wilbert Savonije

  Wilbert Savonije

  Co-owner - Berg & Partners

  Wilbert Savonije (1965) is afgestudeerd bedrijfseconoom met specialisaties in strategie & markering. Hij heeft de reguliere commerciële loopbaan doorlopen in FMCG van productmanager naar salesmanager naar business unitmanager. Inmiddels is hij als ondernemer meer dan 20 jaar actief in het begeleiden van (internationale) organisaties op het grensvlak van leiderschapsontwikkeling en business development. 'Binnen beginnen is buiten winnen' inspireert hem om denkend vanuit huidige en toekomstige klanten kritisch te kijken naar de interne organisatie. Wilbert Savonije is tijdens de Vaardigheidstraining Leading Change beoordeeld met een 9! 'Enthousiaste man met niet alleen veel marketing- en veranderingskennis, maar ook veel praktijkervaring (die hij ook deelde). Daarnaast beschikt Wilbert ook over veel mensenkennis. Hij wist de juiste vragen te stellen en die analytisch te bekijken, waarop hij vervolgens een passend advies had hoe hier mee om te gaan. Tot slot wist hij snel een open en sympathieke sfeer te creëren in de groep.' Kitty Leebeek – Lovink Enertech b.v.

  Co-owner - Berg & Partners

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X