NIMA Wereldmarketeers - Impact Marketing Challenge

februari, 2021

11feb09:3017:00Wereldmarketeers: Impact Marketing ChallengeDriving positive changeSchrijf je snel in! Investering: Per team ā‚¬ 4.500 (excl. BTW)

Tijd

(Donderdag) 09:30 - 17:00

Investering

Per team ā‚¬ 4.500 (excl. BTW)

WORD MEMBER EN BESPAAR

Word member en profiteer van alle lidmaatschapsvoordelen! Met bijvoorbeeld ons Business Membership voor 4 personen.

Bekijk al onze memberships of neem contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039300.
Dit event valt NIET binnen het NIMA Passe-partout. NIMA hanteert de NIMA Fair Acces Policy.

SCHRIJF JE IN VOOR DIT EVENT

Schrijf je snel in!

Event beschrijving

In het voorjaar van 2021 vindt de tweede editie van de NIMA Impact Marketing Challenge plaats. Dit programma biedt young professionals de mogelijkheid om een propositie te ontwikkelen met een duidelijke duurzame maatschappelijke impact. Hierbij komen alle aspecten van een succesvolle propositie aan bod. Met het uiteindelijke doel om meerwaarde te creƫren voor de maatschappij, de doelgroep Ʃn het eigen bedrijf. De marketeers worden uitgedaagd door elkaar, deelnemers van andere bedrijven en voorlopers uit het vak.

Het vijfdaagse programma vindt verspreid over een periode van twee maanden plaats. Hierin werken de deelnemers in teams aan hun case. Dit gebeurt onder begeleiding van experts uit de marketingberoepsvereniging.

Het winnende team mag de propositie presenteren tijdens de jaarlijkse NIMA Marketing Day.

 

Wat is het doel van de Impact Challenge?

  • Maatschappelijke uitdagingen omzetten in kansen voor de deelnemers en het bedrijf
  • De business een impuls geven door het ontwikkelen van duurzame of betekenisvolle proposities
  • Young professionals leren hoe ze succesvolle proposities kunnen ontwikkelen
  • Andere marketeers inspireren in de eigen organisatie en daarbuiten
  • Young professionals stimuleren in de ontwikkeling van hun leiderschap

 

Voor wie?

De NIMA Impact Marketing Challenge richt zich op jonge (marketing)talenten. De bedrijven waar deze talenten werkzaam zijn, zijn overtuigd van het belang van ondernemen met maatschappelijke meerwaarde. Ook zijn deze bedrijven bereid te investeren in versnelling van de weg hiernaar toe.

Wat is de investering?

Deelname bedraagt 4.500 euro per team van 3 of 4 deelnemers. Wil je meedoen met 5 deelnemers, dan kost de vijfde deelnemer 500 euro. Het is mogelijk om meerdere teams per bedrijf in te schrijven (minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers per team). De deelnemende bedrijven wordt gevraagd of zij bereid zijn een bijeenkomst te hosten.

Data

  • Dag 1: Donderdag 11 februari 2021 – Kick-off / introductie van het programma
  • Dag 2: Vrijdag 5 maart 2021 – Uitwerking ambitie (incl. goal setting, doelgroep bepaling)
  • Dag 3: Vrijdag 26 maart 2021 – Coaching op locatie
  • Dag 4: Vrijdag 16 april 2021 – Toetsing en implementatieproces
  • Dag 5: Vrijdag 14 mei 2021 – Finale dag (pitch & party)

De Impact Marketing Challenge 2021 vindt plaats op locatie in verband met interactie, leermomenten onderling en inspiratie. Indien nodig, naar aanleiding van de dan geldende maatregelen, kan het programma worden aangepast naar een hybride variant of volledig online.

Wil je meedoen?

Stel je team samen en mail naar events@nima.nl op uiterlijk 17 december. Kan je voor die tijd je inschrijving (nog) niet definitief maken? Laat ons dan uiterlijk 17 december weten dat je interesse hebt in de Challenge.

Max Ottenhoff namens Team AEGON – Winnaar NIMA Impact Marketing Challenge 2019:

“De NIMA Impact Marketing Challenge leert je als young professional om een propositie te ontwikkelen waarbij het mes aan twee kanten snijdt: impact voor de maatschappij en impact voor jouw organisatie. Als team strijdt je tegen andere organisaties om de beste propositie te ontwikkelen en word je door diverse coaches uitgedaagd en begeleid om een propositie te ontwikkelen die echt hout snijdt. Kortom, een mooie kans om je als marketeer te ontwikkelen, met oog voor jouw organisatie Ć©n de maatschappij!”

Onlangs hebben we een webinar opgenomen waarin je kennis kunt maken met de NIMA Impact Marketing Challenge. Ben je geĆÆnteresseerd? Vul dan je gegevens in op het interesseformulier.

Organisator

NIMA

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X